Ha nem számítana a pénz, milyen autósülést vennél 10 hónapos 10 kiló körüli babának?
Mik a szempontok?
Márka, meg súlykategória érdekel elsősorban.
Ha megengedhettük volna magunknak, akkor BeSAfe ülést veszünk nekik.
Nem igazán értem, hogy mi a különbség a súly kategórák közt. Van ami sokkal nagyobb intervallumot fog át, van amelyik kevesebbet. Melyiket érdemes venni?
pl. esetünkben szóba jöhet a 0-18, 0-25, 9-18, 9-25, 9-36 ha jól tudom. melyik lenne ideális?
Nézd meg törésteszteket, ezek fontos információk. Igen lehet EU szabványnak megfelelő 6 ezer forintos ülést is venni, de lehet egy baleset során olyan belső sérüléseket szenved a gyerek benne, hogy nem éli túl. Nekem emiatt fontos a törésteszt. A gyerekem életéről van szó és ezért én inkább összespóroltam egy drágább jó törésteszttel bíró ülésre.
En azt vennem amit vettunk is.Nekunk nagyon megfelel ez az ules es minden kriteriumnak megfele amit en elvartam.
-jo minosegu legyen, hogy a kovetkezo babanal is tudjuk meg hasznalni
-isofixes legyen
-dontheto legyen a hattamlaja, hogy kenyelmes legyen
Mi ezt vettuk es tenyleg nagy jo kis ules:
Nekünk is BeSafe izi comfort (9-18 kg) van. Imádjuk!
Megvettem volna a jóval drágább Römert is, de ezt többen ajánlották ezen az oldalon (is). Nem bántuk meg, szuper!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!