Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Touragoo, Besafe gyerekülésekr...

Touragoo, Besafe gyerekülésekről vélemény?

Figyelt kérdés

Törésteszteket ismertek? Még vásárlás előtt állunk és vacillálunk, hogy milyet vegyünk. 9-18, 9-25 kilóig üléseket nézegettük.

Szeretném, ha leírnátok, melyet használtok, miért azt vettétek meg és meg vagytok e elégedve vele:)

Köszi előre is:)

2010. aug. 2. 21:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt egy törésteszt :)

2010. aug. 2. 22:10
 2/6 anonim ***** válasza:
67%

Én ilyet vettem nemrég (touragoo):

[link]

töréstesztet nem nagyon találtam róla, úgy látom, hogy lányom szeret benne ülni, aludt is már benne.

2010. aug. 2. 22:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekünk Besafe ülésünk van.Nagyon szuper,a kislányom kilát belőle(szeret is nézegetni),és nagyokat alszik(könnyű fekvő helyzetbe billenteni).Pár hónapja már használjuk,de ha újra kéne venni ülést,akkor is ezt venném.

Hogy miért?Biztonságosan beköthető bármilyen autóba,kényelmes,oldalvédelem szempontjából is tökéletes!

Itt tudsz olvasni róla(nekünk a csokibarna van):

[link]

Jó pihit!

2010. aug. 2. 22:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia mi is BeSfet vettünk 9-18 kg. 7 hónapos volt a fiam mikor mevettük, mert kinőtte a hordozót, és tökéletes választás volt. Még nem ült stabilan és ezt az ülést dönteni lehet, olyan mint a hordozó. Mostanra már egyedül jár 14 hós és imádja. Kényelmes, könnyű bekötni, könnyű hátradönteni ha aludni akar, szóval n ezt javaslom. Van már továbbfejlesztett változata is az X3, mi még az X1-et vettük.
2010. aug. 3. 08:19
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2010. aug. 3. 08:24
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mekkora a babád, de ha még csak épp kinőtte a hordozót, akkor a 9-18-as ülést vegyétek, mert a kicsiknek az a biztonságosabb. Persze így drágább lesz, mert majd mégegyet kell venni, de ha sokat utaztok nagyobb a kockázat és akkor talán ez megnyugtatóbb. Nekünk Römer van (nagyon jók a töréstesztek) de csak azért, mert ahol élünk (külföldön) nem lehet BeSafe-t venni.
2010. aug. 3. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!