Az olcsóbb NANIA gyerekülés is ugyanolyan biztonságos, mint a drágább autósülések?
Sajnos most nem engedhetjük meg, hogy megvegyük a 40-50 ezer forintosat, viszont a NANIA csak 10 ezerbe kerül. Nekem is fontos a gyermekem biztonsága! A nagyi 200 km-re lakik tőlünk, és havonta egyszer meglátogatjuk, szóval a kényelmi szempont sem utolsó...
(15 kiló feletti kategória)
Szerintem se vegyétek meg, egy útra sem.
Nem véletlen olcsóbbak, pl. a pierre cardin,espiro,stb..nem is tesztelteti az üléseit, igy nem tudni azok hogy reagálnak egy balesetben.
Lehet széttörik a müanyagváz és összevágja a gyereket,aki egyébként lehet, hogy karc nélkül megúszná a balesetet.
Most hogy mentek,addig inkább kérjetek kölcsön egyet valakitől, és sporoljatok egy jobb ülésre,minthogy nagy hirtelen vegyetek egy sz@rt.
Akkor egy ellenvélemény :)
Szerintem nagyon jók, nézd meg az adac teszten, ugyanúgy közepes eredményt ért el, mint pl. az egyik chicco, britax stb.
Azért mert olcsó, nem kell egyből leszólni, tessék utánanézni a teszteken, hogyan szerepel és aszerint dönts.
De mindenkinek más az igénye. Én biztos, hogy nem vennék használtan gyerekülést, hiszen nem tudhatod, hogy ütköztek-e vele. Hiába nem látszik, azt már kukába kell dobni.
mutatsz egy espiro töréstesztet?
ha igen,akkor már nem is szólok semmit az espirora
ha nem,akkor veszélyesebb,mint a semmilyen ülés.
mint irtam anyagrenyheség miatt egy ütközésnél széttörik és beleszúr a gyerkőcbe,vagy elvágja valamiét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!