Az olcsóbb NANIA gyerekülés is ugyanolyan biztonságos, mint a drágább autósülések?
Sajnos most nem engedhetjük meg, hogy megvegyük a 40-50 ezer forintosat, viszont a NANIA csak 10 ezerbe kerül. Nekem is fontos a gyermekem biztonsága! A nagyi 200 km-re lakik tőlünk, és havonta egyszer meglátogatjuk, szóval a kényelmi szempont sem utolsó...
(15 kiló feletti kategória)
Aki mutatta a nania töréstesztet,megnézted melyik az(mert annak az ára 49900 ft)
ő pedig a 10.000 ft-osat szeretné megvenni
Én csak azt nem értem, hogy miért gyártanak olyan gyerekülést, ami balesetben semmit nem ér?
Vagy ahogy valaki írta, még külön kárt tehet a gyerekben?
Ezt nem lehetne "EU-konformizálni"?
Nálunk is nagy dilemma most a gyerekülés-téma.
Én a magas kategóriás használt mellett álltam, de az az igazság, vettem teszveszen egy magas kategóriás etetőszéket "olcsón", egy igénytelen nőtől.
Azóta nagyon félek a használt cuccoktól, mert katasztrófális állapotú a szék, ahhoz képest viszont így már baromi drága volt...
Azért 20-30 ezer forint a használt magasabb kategóriás gyerekülés, ha nagyon "belenyúlok" megint, akkor azért nagyon mérges lennék!
Ezért már én is azon gondolkodom, hogy olcsóbb, de új lenne a jobb... nagyon nehéz döntés!
2.vagyok. ha nania racer sp-t nézed, az tényleg nem sz@ar az adac szerint:
Nania Racer SP
ADAC-értékelés: átlagos
Összegzés: Hosszú időszakon keresztül használható, átlagos ülés különösebb előnyök vagy hátrányok nélkül. Jó az ötlet, hogy egyetlen ülés több súlycsoport követelményeinek megfeleljen, de a kivitelezésben mindig kompromisszumot kell kötni, ezért egyik súlycsoport számára sem tökéletes az ilyen ülés.
Leírás ECE-csoport I/II/III, 9-től 36 kg-os (kb. egytől tizenkét éves korú) gyerekek részére. Gyerekülés hózentróger-övvel. Az ülés tömege: 5,1 kg
Beépítés: A menetirány szerint az autó hárompontos övével rögzíthető. 9-18 kg-ig a hózentróger-övvel, 15-36 kg-ig anélkül.
Forgalmazó: www.brendon.hu
Ár: 55 euró
Biztonság O
Kezelhetőség O
Kényelem +
Kidolgozási minőség/tisztíthatóság O
Előnyök
Jól felfekvő öv
Kifejezetten magas háttámla
Kicsi a hibás kezelés veszélye
Könnyen értelmezhető kezelési útmutató és figyelmeztető jelzések
Nagyon könnyű ülés
Jó a láb alátámasztása
Jó kárpitozás
Jó a kidolgozási minősége
Hátrányok
Frontális ütközésnél magasabb terhelési értékek
Átlagos terhelési értékek oldalütközésnél
Nehéz hozzákapcsolni az autóhoz
Az ülés beépítése és a gyerek becsatolása nehézkes
Korlátozott a kilátás belőle
Nehéz levenni az üléshuzatot, amit ráadásul nem lehet gépben mosni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!