Az olcsóbb gyerekülés mennyire biztonságos?
Hát a kérdés milyen minöséitést kapott törés teszteken?
A másik mire használjátok majd?
Pl autópályán használjátok-e, alszik-e benne a baba?
ha csak a faluban a boltig meg haza kell, akkor szerintem egy nem márkás is megteszi, mert ott max 50-nel mész, egy fejreállos balesetnek kevés az esélye. de ha rendszeresen mentek autópályán ahol akár egy 200-al száguldó autós is eltalálhat vagy a gyerek aludna is az autósülésbe akkor mindenképpen csak is minöségi ülést vegyetek.
Szerintem egy noném kínai vékony müanyagból összeállított ülés akár életveszélyes is lehet egy nagyobb ütközésnél, nem hogy védene de ártana, pl a darabjai megsértik a gyereket...
Hú az elsöt miért pontoztátok le ennyire?
teljesen igaza van.
Egyetértek, fontos a minőség garantálta biztonság, inkább használt megbízható márkásat( de nyilván balesetmentes) ülést, mint új teszteletlent...
Szokták mondani, hogy ha baleset van akkor már "úgyis mindegy", de ez nem igaz. A bátyám dolgozott balesetin és rendszeresen vittek be olyan gyerekeket/babákat, akiket egy koccanásnál/kisebb balesetnél az ülés vágott össze! mert rossz műanyagból voltak, vagy mert rossz helyen törtek/repedtek, ahol nem lett volna szabad...
én a magam részéről ezek után Concord Trimaxot vettem mindkét gyereknek, mert éppen nem találtam BeSafe-et elérhető árban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!