Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Milyen színū legyen a babakocs...

SzalaiEmma1 kérdése:

Milyen színū legyen a babakocsi? gondolkodtam bōr babakocsin. Érdemes? Milyen színū legyen?

Figyelt kérdés

#szín #bőr #babakocsi #Babakocsi szine
tegnapelőtt 13:26
 1/6 anonim ***** válasza:
92%

Mindegy milyen szinu, amit akarsz, csak sotet legyen…:D

Vilagos szurke volt az elso babakocsink, nyilvan egy ujszulottnel meg nem feltetlenul tema, de kesobb minden kis kosz azonnal latszik rajta, nem praktikus.

A borrel nincs tapasztalatom, ugyhogy az passz.

tegnapelőtt 13:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk az első egy világos színű volt, a sport részt első perctől kezdve ülésbetéttel használtuk, úgyhogy csak a kupolán volt max kosz, de az meg a kocsiba ki-be rakástól. Most fekete babakocsink van, kosz ezen is látszik. A bőrrel az lehet a baj, hogy kireped és csúnya lesz.
tegnapelőtt 13:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Fekete bőr volt

Kriminálisan forró volt nyáron

tegnapelőtt 14:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Sötét szürke van, de sötét kéket akartam. Kosz szempontjából rendben van, csak kicsit lehangoló.
tegnapelőtt 15:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Sötét szürke a legjobb. Az később is hasznos, ha születik még baba, mert jó fiúnak és lánynak is. Bőr babakocsit még nem vettem, de marketplacen láttam egy jó pár sérültet (a bőr részén volt sérült).
tegnapelőtt 16:03
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat. Holnap megveszem. Anyagos lesz és sötétszürke....köszönöm mégegyszer
tegnapelőtt 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!