Szerintetek érdemes majdnem 1 éves babának fordítható tolókaros babakocsiban gondolkodni vagy megteszi egy sima esernyőkocsi?
Szerintem azon múlik, hogy mennyit és mire fogod használni.
Nekünk bő egy éves kortól már alig kellett a babakocsi, nagyobb távokra autóval mentünk, kisebb távokon meg sétáltunk, egyre többet. Nagyon hamar szükségtelenné vált a babakocsi.
Szerintem a köztes megoldás kéne. Nem tartom fontosnak az átfordítható kart, attól amúgy nehezebb is a kocsi. Egy 1 éves már bőven nézelődik, talán inkább neked fontos illetve megszoktad, hogy látod mit csinál éppen ha megfordíthatósat akarsz. Meg ettől drágább is lesz a kocsi. A sima esernyő kocsi meg nem biztos, hogy dönthető, illetve nem írtad mennyire egyszerűre gondolsz.
Én olyat választanék, ami könnyű, nem átfordítható karos, de dönthető a háttámla, mert még biztos sokszor elalszik. Legyen kupolája, ha nyárias, vagy minek mondják akkor jobban előre tudod hajtani, így nem süti annyira a nap sem a gyereket, persze csak ha megtűri, mert nem biztos hogy kilát annyira alóla ahogy szeretne.
pl [link]
Ezek könnyűnek számítanak.
Egy babakocsi funkciói a gyerektöl függ.
Nekem a nagyobbik lányom imádott elöre nézni. De még 1 évesen sokszor séta közben aludt a babakocisba. Mi sokat utaztunk, és számított, milyen nehéz.
A kombi baba kocsink is szuper volt, de 12 kg volt, és szétkellett szedni mielött össze csuktuk. ìgy a kombi kocsi maradt a házban és a faluba használtuk. 1 évesen meg vettünk egy könnyebb babakocsit. Dönthetösége fontos volt, így egy britax babakocist vettünk, mert az teljesen dönthetö volt, egyben össze csukható és 6 kg. Habár lapra csukahtó volt, de nagyon kicsi volt.
Forgatható tolokarosat használtam egy ismerösömnél régen, de azt max akkor fordítottuk át, mikor szemböl sütött a nap. De erre jó volt a napvitorla.
Esernyőből ezt néztem ki. Nagyon könnyű, van vállpanátja, ezek mind tetszenek... Cska nem tudom, hogy nem hiányozna-e, hogy magammal szembe tudjam fordítani, ha akarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!