Milyen márkájú babakocsit érdemes nyárra venni a babának?
Még az se írtad, hogy milyen idősnek.
Ha a kulcsszavaidat nézem: stokkét biztos nem. Kényelmetlen, szűk kocsi. A kagylós ülés miatt is kizárnám, nem jött be.
A Mamas and Papasnál vannak gyönyörű, könnyű, esernyő és városi babakocsik, időnként le is árazzak teljesen egyedit tudsz venni, vehetsz bele ülésbetétet többféle színben, mintákkal.
Gyönyörű és nagyon jó minőségű babakocsik vannak, de más márkákat is találsz.
Az Armadillo-t tudom ajánlani pl repülős utazásokhoz is egy mozdulattal összezárható, könnyű tolni, és felengedik a gépre, tengerparit homokban is tolható és nagyon tágas a belső tere.
Egy dark navy színű sima Armadillo.
Könnyen megtalálod :)
Nem a City mert az túl kicsinek tűnt nekem és a sárga bár imádnivaló de a bogarak is imádják :)
Hm, ez érdekes..
Én sem vagyok túl magas, 170 de nekem tökéletes a fogókar magassága.
Nagyon könnyű tolni, igaz én max 2 sarokra lévő magánoviba meg a ház körül tologatom belváros néha, máshova nem.
Dirket külföldi utakhoz vettük, de én is olvastam már külföldi fórumokon hogy látványra szép, de minőségre hiányosak a Mamas babakocsijai. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!