2 in 1 vagy 3 in 1 babakocsit érdemes venni?
mivel szeretnél hordozót, így nyilván 3in1 :)
nekem olyan van aminek mind a 3 részét a vázra lehet csatlakoztatni egy mozdulattal. 30E körül már nagyon szuperek vannak használtan. aztán majd eladod 20E-ért mondjuk :)
Én ragaszkodtam a multifunkcióshoz, nem bántam meg, nagyon szeretem :) De nekem ebben az is benne volt, hogy a nagyobbik gyereknél nem volt pénzünk olyan babakocsira, ami igazán tetszett, be kellett érnem olyannal, amit nem szerettem, aztán irigykedve nézegettem másokét, akiké a vázon csereberélhetős, mózeskosaras, hordozós volt. Így a kicsinél eldöntöttem, hogy most olyat veszünk, ami tényleg tetszik.
Egyébként nekünk sincs autónk, de kellett az autós hordozó. Anélkül meg lennénk lőve, mivel azért így is járunk kocsival időnként. Nagyszülők, barátok, néha taxi. Lassan már kinövi a gyerek, fogunk venni nagyobbat is, nem baj, hogy ritkán fogjuk csak használni, de attól még kell.
Nekünk egyébként egy ilyen Hauck Lacrosse van:
Csak a miénk zöld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!