Három hónapos babának használható sportrész ha szinte teljesen ledöntöm?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 3 hónapos a kisfiam és nem tudok vele babakocsizni, egyszerűen rühelli ordít nagyon benne azonnal és sajnos muszáj mert a nagyot oviba kell hordani és emiatt a hordozókendő sem mindig jó mert ha öltöztettem a nagyot és lehajolok a kendőben azt nagyon utálja pl. Kipróbáltam kíváncsiságból,hogy levettem a Mózest és felraktam a sport részét a babakocsinak és szinte teljesen ledöntöttem csak a fejét emeltem picit meg. Ebbe csak egy picit sírt aztán felfedezte,hogy ebből így kilát és elvolt benne egy negyedórát ami haladás. Viszont félek,hogy nem jó még neki így. Mit gondoltok?tegnap 14:54
1/4 anonim válasza:
Nem jó neki, valóban, de az autós hordozó se, mégis beletesszük abba is.
2/4 anonim válasza:
Kompromisszum. Ahogy az első írta. Nem ideális, de ha nem órákat van így nem hiszem, hogy gondot okozna.
3/4 anonim válasza:
Ha teljesen döntve van, mint a mózeskosárban, akkor nem értem, miért ne lehetne. Max az lehet a probléma, hogy nem olyan zárt, szellősebb, ilyenkor télen nem biztos, hogy előnyös. De ha van hozzá lábzsák, meg jól felöltözteted, takarót is teszel rá, szerintem jó lehet.
4/4 anonim válasza:
Attol fugg, hogy milyen a sport. Ami formazott, kagylo alaku, azt peldaul csak 6 honapos kortol ajanlott.
A mienk pl ilyen volt, csak ezert tudok rola 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!