Költözzek vissza anyukámékhoz, ha ott nagyobb biztonságban érzem magunkat?
Első babánkat várom, 2 héten belül szülök. Úgy érzem, jobb és egyszerűbb lenne, ha az első hetekben visszaköltöznék a szüleimhez... Ott is lett babaszoba csinálva, megvan még a régi hálószobám, tehát nem a nappaliban kéne éljek a babával. Péntek-szombat-vasárnap pedig jöhetne a férjem is, és együtt lennénk. Sokkal jobb lenne, mint az, hogy én itthon vagyok vele egyedül, és ha bármi baj lesz, azt sem tudom, mit csináljak...
Mármint az első 2 hétben itthon lesz a párom velünk, de utána már később fog hazajönni, délután 6 körül. Vannak barátnőim, de vagy szintén kisbabások, szóval ők nem lehetnek itt, hogy szórakoztassanak, segítségenek, mert nekik is kell gondoskodni a babájukról. Vagy pedig még a gyerekvállalás közelében sincsenek, és nem tudnának segíteni.
Beszéltem erről a párommal, ő azt mondja, hogy döntsek úgy, ahogyan jónak érzem, ettől még igazi család leszünk, és nem érdekli, hogy most pár hétig anyuékhoz kellene mennie miattunk.
Kedves kérdező. Igen, elég sokszor keményen fogalmaztsk, de sajnos igazuk van. Egy Férj számára megalázó, hogy több napotbvsgy inkább a szüleiddel, mint vele. Talán úgy gondolod, hogy nem lesz jó apa? Jobban bízol a szüleidben mint a saját férjedben? Jobban bízol a szüleidben, mint a te kis családodban?
A ferjed számára lehetnél talpraesettebb. Azt látja majd hogy gyenge vagy. Ő meg cserbenhagyottnak fogja érezni magát.
Hogy férfiként alulmaradt
Ha annyira okosnak gondolod magad,akkor beláthatod hogy nem az itt választ adókkal van a baj. Ha megnézed a válaszolók 95%a szerint, butaság amire készülsz,felesleges felhajtás!
Be kellene látni azt is ha nincs igazad!
Kedves kérdező!
Egyem a drága szíved.A férjem 6nap melózott 2 napot volt itthon, úgy hogy két műszak volt mikor babákat vártunk.Igen,Ikreim vannak mégis megoldottam 😉 Ne már de tényleg... Esküszöm imádlak 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!