Költözzek vissza anyukámékhoz, ha ott nagyobb biztonságban érzem magunkat?
Első babánkat várom, 2 héten belül szülök. Úgy érzem, jobb és egyszerűbb lenne, ha az első hetekben visszaköltöznék a szüleimhez... Ott is lett babaszoba csinálva, megvan még a régi hálószobám, tehát nem a nappaliban kéne éljek a babával. Péntek-szombat-vasárnap pedig jöhetne a férjem is, és együtt lennénk. Sokkal jobb lenne, mint az, hogy én itthon vagyok vele egyedül, és ha bármi baj lesz, azt sem tudom, mit csináljak...
Mármint az első 2 hétben itthon lesz a párom velünk, de utána már később fog hazajönni, délután 6 körül. Vannak barátnőim, de vagy szintén kisbabások, szóval ők nem lehetnek itt, hogy szórakoztassanak, segítségenek, mert nekik is kell gondoskodni a babájukról. Vagy pedig még a gyerekvállalás közelében sincsenek, és nem tudnának segíteni.
Beszéltem erről a párommal, ő azt mondja, hogy döntsek úgy, ahogyan jónak érzem, ettől még igazi család leszünk, és nem érdekli, hogy most pár hétig anyuékhoz kellene mennie miattunk.
"Milyen itthoni teendők?"
Főzni, mosni, takarítani... 😊
Milyen otthoni teendők?
Mosás, takarítás, főzés, vasalás, bevásárlás. Ezek mondanak valamit?
"Az első fél-1 évben nem szeretnék semmi munkát elvállalni, csak a babára akarok koncentrálni, miatta leszek itthon."
De azon vagy, hogy ne legyél otthon és az anyukád koncentráljon a babára.
Tuti troll vagy. 😃
Hát b+, 1 gyerekkel az összes nehézség az elején kizárólag abból adódik, hogy mellette hogy szakítasz időt a háztartásra. :D
Ha azt leveszik a válladról (akár rokoni, akár fizetett segítséggel), mégis mihez kell asszisztálni?
Anyukád fogja szoptatni (vagy tápszert keverni)? Ringatni, tisztába rakni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!