Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Költözzek vissza anyukámékhoz,...

Költözzek vissza anyukámékhoz, ha ott nagyobb biztonságban érzem magunkat?

Figyelt kérdés

Első babánkat várom, 2 héten belül szülök. Úgy érzem, jobb és egyszerűbb lenne, ha az első hetekben visszaköltöznék a szüleimhez... Ott is lett babaszoba csinálva, megvan még a régi hálószobám, tehát nem a nappaliban kéne éljek a babával. Péntek-szombat-vasárnap pedig jöhetne a férjem is, és együtt lennénk. Sokkal jobb lenne, mint az, hogy én itthon vagyok vele egyedül, és ha bármi baj lesz, azt sem tudom, mit csináljak...

Mármint az első 2 hétben itthon lesz a párom velünk, de utána már később fog hazajönni, délután 6 körül. Vannak barátnőim, de vagy szintén kisbabások, szóval ők nem lehetnek itt, hogy szórakoztassanak, segítségenek, mert nekik is kell gondoskodni a babájukról. Vagy pedig még a gyerekvállalás közelében sincsenek, és nem tudnának segíteni.

Beszéltem erről a párommal, ő azt mondja, hogy döntsek úgy, ahogyan jónak érzem, ettől még igazi család leszünk, és nem érdekli, hogy most pár hétig anyuékhoz kellene mennie miattunk.

2018. nov. 18. 14:10
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 anonim ***** válasza:
98%

"Milyen itthoni teendők?"

Főzni, mosni, takarítani... 😊

2018. nov. 18. 15:16
 52/80 anonim ***** válasza:
95%
Milyen otthoni teendők? Főzés, mosás, takarítás. Erre gondolt az egyik válaszadó.
2018. nov. 18. 15:17
 53/80 A kérdező kommentje:
Nem annyira vagyok háziasszony-típus. Ezért sem kérek leszúrást, mindenki máshogy oldja meg az otthoni dolgokat.
2018. nov. 18. 15:18
 54/80 anonim ***** válasza:
94%

Milyen otthoni teendők?

Mosás, takarítás, főzés, vasalás, bevásárlás. Ezek mondanak valamit?

2018. nov. 18. 15:19
 55/80 anonim ***** válasza:
90%

"Az első fél-1 évben nem szeretnék semmi munkát elvállalni, csak a babára akarok koncentrálni, miatta leszek itthon."

De azon vagy, hogy ne legyél otthon és az anyukád koncentráljon a babára.

Tuti troll vagy. 😃

2018. nov. 18. 15:19
 56/80 anonim ***** válasza:
90%
Magyarul hozatod a kaját és bejárónőd is van?
2018. nov. 18. 15:20
 57/80 A kérdező kommentje:
Miért Utolsó, szerinted ha anyuéknál leszünk, én majd ülök a kanapén és vakarom a s..em?? Segítek, nem. Ott is ugyanúgy én látom el a babát, csak lesz segítségem.
2018. nov. 18. 15:20
 58/80 A kérdező kommentje:
Nem, nem igazán szoktunk ételhordós, papírdobozos ételeket enni. Néha-néha rendelünk pizzát, főleg mióta terhesen a kedvencem a szénhidrát lett, de figyelünk az étkezéseinkre alapjáraton. Ebbe légyszi ne kössetek bele, mert aztán ahhoz végképp nincs közötök, hogy mit eszünk, és hol.
2018. nov. 18. 15:22
 59/80 anonim ***** válasza:
93%

Hát b+, 1 gyerekkel az összes nehézség az elején kizárólag abból adódik, hogy mellette hogy szakítasz időt a háztartásra. :D

Ha azt leveszik a válladról (akár rokoni, akár fizetett segítséggel), mégis mihez kell asszisztálni?

Anyukád fogja szoptatni (vagy tápszert keverni)? Ringatni, tisztába rakni?

2018. nov. 18. 15:23
 60/80 anonim ***** válasza:
98%
De miben kell a segítség? Nem értem továbbra sem.
2018. nov. 18. 15:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!