Van egy no aki előttem még csak egy sráccal volt szexuálisan egyutt. Kb. 2_3 hónappal ezelőtt feküdtek le. Velem ket hete volt együtt. Aznap este bevérzett...
Most már négy napja késik neki de minden este görcsöl. A mellei azt mondja megduzzadtak és más a színe.. rosszul érzi magát azt mondja bal oldalt feszült a petefészke mikor a nőgyógyász belé nyúlt.. De viszont menstruációt sok dolog befolyásohatja a szex kihagyás, stb.. De mitol vérezhetett be? És előző hónapban még megjott neki. Vajon terhes az exétöl? Bocs az osszevisszasagert telefonrol irok és elég zaklatott vagyok most. Ti mit gondoltok erről?
A melle bármitől lehet. A normális menstruációs ciklus alatt is változhat, lehet valami betegség is, vagy csak sima placebo hatás okozta fizikai tünetek.
2017. dec. 26. 16:49
62/72 anonim válasza:
Ja, és kérd meg, hogy a tesztről mellékeljen fotót. Mert simán el tudom képzelni a leírásod alapján, hogy nem mond róla igazat bármilyen oknál fogva.
2017. dec. 26. 16:51
63/72 A kérdező kommentje:
Rendben. Koszonom szépen! Am beszéltem erről a keresztanyámmal azt mondta hulyeség hogy a nőgyógyász olyat mond hogy lehet ez, lehet az, mert 2-3hónap után már biztosra meg kell tudnia mondani hogy terhes e vagy nem.. ciszta ide vagy oda.. meg már ott tesztelni is szoktak. A csak azt állította érezte a nögyogyász de a ciszta miatt nem tudott biztosat mondani de ha terhes ha nem, menjen vissza ultrahangra meg vizeletvizsgálaltra.. De az igazat megvallva én úgy gondolom hogy nem teljesen ezt mondta neki a nögyogyász, és tudja már hogy terhes csak ezt a sok mellébeszélést nem értem .. Azt hogy miért kell akkor osszevissza beszélni ha tudja mi a helyzet
2017. dec. 26. 17:28
64/72 anonim válasza:
Más színű a méhe???!!! Ilyenről még csak nem is hallottam, a meh nem szokott elszinezodni....egyébként abban is igazad van, h ciszta mellett is meg tudja mondani a nőgyógyász ha valaki 3 honapos terhes.
2017. dec. 26. 17:32
65/72 A kérdező kommentje:
Szerintem ő többet tud mint amennyit elmond és csak fölöslegesen húzza az idegeimet de én úgy gondolom már tudatták vele hogy terhes és tudja hogy a másik palitól, mivel az bele is élvezett.. csak húzza az időt valamiért, csak nem értem milyen indíttatásból
2017. dec. 26. 17:37
66/72 anonim válasza:
Mi a helyzet?
2017. dec. 27. 06:40
67/72 anonim válasza:
"csak húzza az időt valamiért, csak nem értem milyen indíttatásból"
Azért húzza az időt, mert tudja, ha kiderül, hogy a terhessége több idős, mint ahány hetes tőled lehetne, akkor dobod őt a francba.És ott marad két szék közt a földre esve.Ehhez nem kell sok ész kérdező, hogy magadtól rájöjj erre..
2017. dec. 27. 07:38
68/72 A kérdező kommentje:
Azt mondja megcsinálta, egy csik lett de az anyja azt mondta hogy ez még nem biztos. Előre jeleztem neki hogy képet kuldjon róla de kép a kanyarba, szerintem nőgyógyásznál sem volt, tudta hogy nem terhes és tesztet sem csináltatott. Dobom, nem foglalkozok vele tovább mert hazu-dnál ez ossze vissza és idővel csak tönkre tenne a hulyeségeivel. Kilépek míg megtehetem
2017. dec. 27. 10:37
69/72 anonim válasza:
Ez a legjobb döntés, amit megléphetsz ebben a helyzetben.Hazudozó emberrel nem érdemes kapcsolatban maradni.
2017. dec. 27. 10:55
70/72 A kérdező kommentje:
Nem akarom elhinni hogy ez az a nő akivel annyit voltam, beszélgettem és nevettem.. nem akarom elhinni hogy ilyen szánalmas, számító, nem normális nő...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!