Vajon terhes? A jelek megmagysrázhatatlanok
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy no aki előttem még csak egy sráccal volt szexuálisan egyutt. Kb. 2_3 hónappal ezelőtt feküdtek le. Velem ket hete volt együtt. Aznap este bevérzett...
Most már négy napja késik neki de minden este görcsöl. A mellei azt mondja megduzzadtak és más a színe.. rosszul érzi magát azt mondja bal oldalt feszült a petefészke mikor a nőgyógyász belé nyúlt.. De viszont menstruációt sok dolog befolyásohatja a szex kihagyás, stb.. De mitol vérezhetett be? És előző hónapban még megjott neki. Vajon terhes az exétöl? Bocs az osszevisszasagert telefonrol irok és elég zaklatott vagyok most. Ti mit gondoltok erről?
2017. dec. 23. 22:04
31/72 anonim válasza:
Nem, szerintem egyáltalán nem terhes. Most azért mert 4 napja késik-ami bármiről lehet amúgy- nem jelent semmit. Csináljon tesztet, mondjuk az lenne a legegyszerűbb.
32/72 anonim válasza:
A "jeleket" könnyen lehet, hogy csak képzeli.
33/72 A kérdező kommentje:
Szerdán csináltatja. Koszonom a válaszod! Am nem csak ez az egy jel van hanem kívános, szagérzékeny, megduzzadtak a mellei, feszul a hasa, stb.. ugyhogy szerdáig még megleszek orulve xd
2017. dec. 24. 19:23
34/72 A kérdező kommentje:
Remélem hogy csak képzeli
2017. dec. 24. 19:24
35/72 A kérdező kommentje:
Az nem hagy nyugodni hogy bele is élvezett
2017. dec. 24. 19:25
36/72 anonim válasza:
Kivanossag, szag érzékenység, feszülés simán lehet h beképzelt tünet. Mellduzzadas menzesz előtt is van. Alap esetben ezek nem jelentkeznek két hét után mivel akkor még épp, h beagyazodott a petesejt. Elozotol sem terhes ha volt menstruacioja, eg szóval nem terhes, de majd írd meg mi lett.
37/72 A kérdező kommentje:
Azt mondja ket hónapja is megjött 18.am aztán 19-en ahogy szokott csak most nem. A többi tunetet meg remélem hogy csak képzeli most is írja a hajfesték szagátol majdnem behányt azelott hogy nagyon éhes.. hát nem tudom. Koszonom a tanácsokat még egyszer jelzek majd hogy mi lett addig meg marad az idegeskedés
2017. dec. 24. 19:36
38/72 anonim válasza:
Meggyőztétek magatokat, hogy biztosan terhes, ezért már érezni véli a tüneteket.
39/72 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelo te segitettél a legtöbbet kicsit meg is nyugtattál koszi :)
2017. dec. 24. 19:53
40/72 anonim válasza:
Ettől függetlenül lehet terhes (és ha az, akkor valószínűleg tőled), de a tünetek valószínűleg csak a fejében léteznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!