Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vajon terhes? A jelek megmagys...

Vajon terhes? A jelek megmagysrázhatatlanok

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy no aki előttem még csak egy sráccal volt szexuálisan egyutt. Kb. 2_3 hónappal ezelőtt feküdtek le. Velem ket hete volt együtt. Aznap este bevérzett...

Most már négy napja késik neki de minden este görcsöl. A mellei azt mondja megduzzadtak és más a színe.. rosszul érzi magát azt mondja bal oldalt feszült a petefészke mikor a nőgyógyász belé nyúlt.. De viszont menstruációt sok dolog befolyásohatja a szex kihagyás, stb.. De mitol vérezhetett be? És előző hónapban még megjott neki. Vajon terhes az exétöl? Bocs az osszevisszasagert telefonrol irok és elég zaklatott vagyok most. Ti mit gondoltok erről?

2017. dec. 23. 22:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
100%
Huh, ez kemény. Mostantól mindig húzz óvszert, ez a nő nem alkalmas arra, hogy gyereke legyen.
2017. dec. 25. 15:02
 52/72 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de nagyon gáz a baratnod....
2017. dec. 25. 16:01
 53/72 A kérdező kommentje:
Tudom hogy valami nem klappol nála, de nem tudok mit tenni az érzéseim ellen.. szeretem sajnos és ha enyém a gyerek vállalom.. Ha nem terhes folytatom vele.. de Ha terhes és a másik palitól akkor vége koztunk mindennek végleg. Am miután visszahozták a halálból azután tudta meg hogy terhes volt. Előtte volt ez a barátja. Velem elkezdett kialakulni a dolog... elhagyta.elkezdtunk kavarni és aztán egyik napról a másikra nem irt csak láttam megosztva egy zenét és megjelölve rajta a volt palija meg egy puszis smiley.. elküldtem a csávónak a beszélgetéseket akkor megint kulon mentek, és két hónapig mi sem -beszéltünk ... aztán alakult ki ujra a dolog, közben végig hajtott rá a volt csávó de engem választott és eddig a pontig minden rendben volt...durva ez a sztori meg a no sem egyszeru.Tudom jobb lenne ha hagynám csak tulságosan megszerettem
2017. dec. 25. 16:19
 54/72 anonim ***** válasza:
76%
Egy ilyen nő ennyi pasit vonz? Mi a titka?
2017. dec. 25. 19:05
 55/72 anonim ***** válasza:
60%
Kerj apasagi vizsgalatot es akkor kiderul, kie a gyerek, minden gond megoldodik.
2017. dec. 25. 19:22
 56/72 A kérdező kommentje:
Az sem biztos még hogy terhes. Am olyan tesztet vesz majd ami azt is kimutatja hogy hány hetes szóval már abból kifog derulni hogy ha várandós akkor kinek a gyerekét várja. Am az a titka hogy ezeken felul elbuvolo, vicces, kedves, érzelmes no és nagyon cuki, meg van benne valami kulonleges amit nem tudok megfogalmazni..röviden igazabol még a hibáit is szeretem de két nap múlva lehet már csak múltunk lesz de jovonk soha..legalább is kozos:)
2017. dec. 25. 20:15
 57/72 anonim ***** válasza:
62%
Nagy jövőd nem lesz egy ilyen nővel akár terhes, akár nem.
2017. dec. 25. 20:24
 58/72 A kérdező kommentje:
Meglátjuk ha lesz lehetőségem arra hogy kideritsem.. Lehet hogy ez már sosem fog kiderülni.. két nap múlva vagy megkapok mindent, vagy ami volt koztunk elveszik.. És még úgy is látnom kell három hónapot a munkahelyen ha terhes a másiktól. Ha így lesz az még egy kemény menet lesz
2017. dec. 25. 20:42
 59/72 A kérdező kommentje:
A melle mért feszül és miért ko kemény ésmenet miért szinezodott el?
2017. dec. 26. 15:28
 60/72 A kérdező kommentje:
Azt mondja érezte a nőgyógyász meg s méhe színe más volt ezért nem tudott konkrétumot mondani.. De ha terhes ha nem menjen be ultrahangra meg vizeletvizsgálatra. Utolsó nap az igazság pillanata előtt. Most végem van
2017. dec. 26. 15:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!