Vajon terhes? A jelek megmagysrázhatatlanok
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy no aki előttem még csak egy sráccal volt szexuálisan egyutt. Kb. 2_3 hónappal ezelőtt feküdtek le. Velem ket hete volt együtt. Aznap este bevérzett...
Most már négy napja késik neki de minden este görcsöl. A mellei azt mondja megduzzadtak és más a színe.. rosszul érzi magát azt mondja bal oldalt feszült a petefészke mikor a nőgyógyász belé nyúlt.. De viszont menstruációt sok dolog befolyásohatja a szex kihagyás, stb.. De mitol vérezhetett be? És előző hónapban még megjott neki. Vajon terhes az exétöl? Bocs az osszevisszasagert telefonrol irok és elég zaklatott vagyok most. Ti mit gondoltok erről?
2017. dec. 23. 22:04
21/72 A kérdező kommentje:
Ha azután menstruált még akkor jogos meg igazabol utána jelentkeztek jobban ezek a jelek csak meglep hogy ilyen hamar látszódnak a jelei ilyen eroteljesen. Nem igazan tudok most gondolkodni kivagyok... koszonom a tanácsokat!
2017. dec. 24. 13:54
22/72 A kérdező kommentje:
Am vannak olyan nők akik a terhesség ideje alatt is rendszeresen menstruálnak végig..utána jártam
2017. dec. 24. 16:24
23/72 anonim válasza:
Ez NAGYON ritka. Sokkal valószínűbb, hogy tőled terhes.
24/72 anonim válasza:
Egyébként nem kéne szexelnetek egyáltalán, mert mindketten éretlenek vagytok hozzá.
25/72 A kérdező kommentje:
Nyers vagy de jók a tanácsaid csak azt írja hogy most is hányingere van és úgy feszül a hasa hogy nem tudott hason sem aludni. Na de szerdán majd kiderul. Nagyon félek mi lesz
2017. dec. 24. 17:03
26/72 A kérdező kommentje:
De szerinte tolem nem lehet mert a 8'hét után jelentkeznek minimum a tunetek nem egy két hét után
2017. dec. 24. 17:06
27/72 anonim válasza:
De, legnagyobb valószínűséggel tőled van. Tagadhatod tovább, de 2-3 hónapig menstruálni terhesen olyan ritka, hogy nyugodtan nem létezőnek lehet mondani. De ne izgulj, az apasági teszt kideríti és lehet fizetni.
28/72 A kérdező kommentje:
Én épp attól félek hogy nem az enyém hanem a másiké és elveszítem..a legjobb az lenne ha nem lenne terhes de ha az akkor jó lenne ha tolem lenne nem a másiktól. De ilyen korán megduzzadhatnak a mellei jelentkezhet hányinger, meg feszulhet a hasa?
2017. dec. 24. 17:19
29/72 anonim válasza:
Ilyen korán nincsenek tünetek vagy max mellfeszülés. Legkorábban a tünetek 6-7 hetesen kezdődnek (de inkább 7-8), ami azt jelenti, hogy 4-5 héttel az aktus után.
30/72 A kérdező kommentje:
Tehát a másiktol terhes
2017. dec. 24. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!