Jelenleg 29. hetes terhes vagyok, és névválasztás bajban?
Eszmeraldárol a cigány lány jut az eszembe
Szegényt ne csúfolják emiatt
Egy életre megutálhatja a lányod ezt a nevet
Van ilyen mese is a notredamusi toronyőr
Talán angolul még nem lenne olyan rossz, de így magyarosan, fonetikusan leírva szerintem borzalmas. Nekem is a romák ugranak be először erről a névről. Szerintem ez a Te és a Férjed döntése, így ha ő nem akarja, ne erőltesd rá. Olyan név legyen, amelyet együtt választotok ki, és mindkettőtöknek tetszik. Mellesleg szerintem cikizni fogják szegényt a neve miatt is...
További boldog babavárást!
Miért kell minden ilyen idióta kérdésnél elmagyarázni, hogy a gyereknek választasz nevet, és nem egy plüssállatnak vagy játékfigurának vagy rajzfilmszereplőnek...
Annak a szerencsétlen gyereknek azzal a névvel kell túlélnie az ovit, az iskolát, azzal kell munkát találnia, beilleszkednie, és ezt NAGYON NAGYON NAGYON megnehezíti, ha ilyen nevet kap a szerencsétlen.
Kérdező, a stílusodból ítélve vagy retardált vagy, vagy pedig troll és ez egy kamu kérdés.
Tegyük fel, hogy igaz, ezesetben vegyél magadnak egy barbie babát és nevezd el azt Eszmeraldának, az lehet a szívedcsücske meg édi bédi tündi bündi, de könyörgöm, egy érző, értő emberi lényt ne büntess ilyen gyász névvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!