Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vajon terhes? A jelek megmagys...

Vajon terhes? A jelek megmagysrázhatatlanok

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy no aki előttem még csak egy sráccal volt szexuálisan egyutt. Kb. 2_3 hónappal ezelőtt feküdtek le. Velem ket hete volt együtt. Aznap este bevérzett...

Most már négy napja késik neki de minden este görcsöl. A mellei azt mondja megduzzadtak és más a színe.. rosszul érzi magát azt mondja bal oldalt feszült a petefészke mikor a nőgyógyász belé nyúlt.. De viszont menstruációt sok dolog befolyásohatja a szex kihagyás, stb.. De mitol vérezhetett be? És előző hónapban még megjott neki. Vajon terhes az exétöl? Bocs az osszevisszasagert telefonrol irok és elég zaklatott vagyok most. Ti mit gondoltok erről?

2017. dec. 23. 22:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 A kérdező kommentje:
A mostani barátja.. De ha terhes akkor szakítani fogok mert nem bírom elviselni hogy más gyereket várja és gyerekkel nem kell.. és szerintem terhes úgyhogy vége sajnos köztunk mindennek:(
2017. dec. 24. 01:31
 12/72 anonim ***** válasza:
100%
A te gyerekedet várja b*meg...
2017. dec. 24. 05:27
 13/72 anonim ***** válasza:
100%

Ember, ha ez a nő terhes,akkr a gyerek csak tőled lehet...

Komolyan ennyire nem tudsz számolni 20 évesen?

Érettségin hogy mentél át?

2017. dec. 24. 06:18
 14/72 anonim ***** válasza:
Ha 2 hete voltatok együtt akkor tőled is lehet terhes, ha nem védekeztetek. Tesztet mindenképpen csináljon elmegy nőgyógyászhoz, ott azért ha régebb óta terhes ki fog derülni, szerintem azt még azért érdemes lenne megvárnod.
2017. dec. 24. 08:22
 15/72 anonim ***** válasza:
100%
Na figyelj jól. A nők 28-34 naponként menstruálnak. Két menstruáció között van az ovuláció (általában), ilyenkor tudnak teherbe esni. A terhesség első jele a kimaradt menzesz, előtte nincs semmilyen jel, tehát 2 héttel ezelőtti aktusból ha terhes, azt csak a terhességi tesztből fogod észrevenni és az is lehet, hogy csak pár nap múlva mutatja ki. A régi szexből biztosan nem terhes. Amúgy vegyél gumit! Egyéb tünetekkel menjen nőgyogyászhoz.
2017. dec. 24. 09:50
 16/72 A kérdező kommentje:
Abból gondoltam hogy az extöl terhes hogy az ex bele is élvezett. Én nem, bár nagyon részeg voltAm lehet csurrant cseppent.. Na majd kiderul. De miért vagytok olyan biztosak abban hogy az elozo barátjával való szexböl nem lehet terhes mikor bele is élvezett? Egyébként koszonom a tanácsokat!
2017. dec. 24. 11:47
 17/72 A kérdező kommentje:
Am a nogyogyasz azt mondta menjen vissza 2.an.. cisztat megállapitotta meg azt mondta lehet terhesség is. A tüneteket gondoltam tul korainak meg hogy az ex beleélvezett én nem.. ezert hiszem hogy tole terhes
2017. dec. 24. 11:51
 18/72 anonim ***** válasza:
100%
"lehet csurrant cseppent" Ez pont elég ahhoz, hogy terhes legyen. Az exétől NEM lehet terhes.
2017. dec. 24. 13:36
 19/72 A kérdező kommentje:
De miért nem lehet az exétöl ha beleélvezett? Én nem elveztem el gatya voltam ezért írtam hogy csurrant cseppent de nem hiszem am
2017. dec. 24. 13:46
 20/72 anonim ***** válasza:
Mert azóta már többször menstruált. Még mindig nem érted? Ezt magyarázzuk neked végig, hogy ha menstruál valaki, akkor nem lehet terhes. Biológia 8. osztályos anyag.
2017. dec. 24. 13:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!