Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vajon terhes? A jelek megmagys...

Vajon terhes? A jelek megmagysrázhatatlanok

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy no aki előttem még csak egy sráccal volt szexuálisan egyutt. Kb. 2_3 hónappal ezelőtt feküdtek le. Velem ket hete volt együtt. Aznap este bevérzett...

Most már négy napja késik neki de minden este görcsöl. A mellei azt mondja megduzzadtak és más a színe.. rosszul érzi magát azt mondja bal oldalt feszült a petefészke mikor a nőgyógyász belé nyúlt.. De viszont menstruációt sok dolog befolyásohatja a szex kihagyás, stb.. De mitol vérezhetett be? És előző hónapban még megjott neki. Vajon terhes az exétöl? Bocs az osszevisszasagert telefonrol irok és elég zaklatott vagyok most. Ti mit gondoltok erről?

2017. dec. 23. 22:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 A kérdező kommentje:
Azt remélem hogy nem terhes de ha az akkor remélem nem a másiktól hanem tőlem és azért nem tudta megmondani a nőgyógyász pontosan hogy terhes_e mert nem rég voltunk egyutt szexuálisan a tunerek meg remélem képzeltek
2017. dec. 24. 20:08
 42/72 A kérdező kommentje:
De az hogy beleélvezett a másik mindenki teljesen jelentéktelennek tekinti? Fájnak a mellei is
2017. dec. 24. 20:52
 43/72 anonim ***** válasza:
Én is úgy gondolom, h nem terhes de teljesen nem zárnám ki. Viszont ha valóban vannak tünetei (és terhes), akkor nem lehet h hazudott a menzeszéről? Csak mert két hét után tényleg nincs hányinger, hányás, szagundor stb. Akkor viszont az exé a gyerek.
2017. dec. 24. 20:56
 44/72 A kérdező kommentje:
Azt mondja nem mert én is rákérdeztem de nem vagyok biztos benne hogy teljesen oszinte velem ezzel kapcsolatban sajnos
2017. dec. 24. 20:59
 45/72 A kérdező kommentje:
Azt mondja most is hogy nem hazudik de nagyon ugy érzi hogy az mert megint éhes, meg ilyen fa.ságok .. megorulok a várakozástol xd
2017. dec. 24. 21:15
 46/72 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak egy hisztérikus hipochonder a csajod, ennyi.
2017. dec. 25. 06:47
 47/72 A kérdező kommentje:
Anyám is ugyanezt mondta. Nem tehetek róla de igy is szeretem és nem akarom hogy terhes legyen és elveszítsem. Még két nap és kiderül minden:)
2017. dec. 25. 12:12
 48/72 A kérdező kommentje:
Most is hajnal kettőkor rám ír hogy rosszul van nem tud aludni sem, aztán hogy hagy aludni. Komás voltsm így megnyitottam de nem írtam vissza még most sem. Nemrég keltem, jót aludtam most nyugodt vagyok és jól érzem magam, ma nem is írok vissza neki szerintem mert nem akarom hogy felvessze az agyam és elbacca a kedvem. Még két nap és fény derül mindenre
2017. dec. 25. 12:32
 49/72 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális ez a csaj. Egyébként miért nem tesztel? Vége lenne az egész cirkusznak.
2017. dec. 25. 14:12
 50/72 A kérdező kommentje:
Egyszer be is gyógyszerezte magát akkor veszitett el egy babát kb. 4_5honappal ezelott. A halálból hozták vissza és pszichiátrián volt. Aztán lett kb.2_3hónappal aktusa a volt palijával aztán lett velem és két hete szexeltunk de a volt palija bele is élvezett.tesztet szerdán csinál
2017. dec. 25. 14:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!