Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Miért van az, hogy...

Anyukák! Miért van az, hogy sok kérdésnél olvasom, hogy örültök, ha el tudtok menni zuhanyozni, a hajmosás pedig luxus? Férjetek nem segít?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem. Az én babám fél éves, mi úgy alakítottuk ki, hogy akkor megyek el fürdeni, mikor alszik és ilyenkor már apa is itthon van. Nekem jut idő egy óra hosszat is fürdeni, ezért nem értem, hogy nektek nem segít a párotok? Barátnőm is panaszkodik folyton, hogy nincs ideje magára..
2017. jún. 26. 18:55
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
82%
Én azt furcsálom, hogy itt senki nincs ideje fürödni, de itt írogatni van :D
2017. jún. 28. 19:34
 52/61 anonim ***** válasza:
76%
Utolsóé a pont :D
2017. jún. 28. 20:04
 53/61 anonim ***** válasza:
66%

49 vagyok! :)

50 tudtam, hogy le leszek pontozva, de nem érdekel :)

Akkor sem fogom verni magam, hogy milyen is az "ősanya sors"

2017. jún. 28. 20:55
 54/61 anonim ***** válasza:
66%
Azért van időm írni, mert már nagyobb, két éves. Ellenben másokkal, akik hülyét kapnak a dacos 2-3 évesüktől, nekem most sokkal könnyebb, tönbb mindenre van időm, pedig ugyanúgy nincs segítségem.
2017. jún. 29. 07:24
 55/61 A kérdező kommentje:
49, mintha csak magamat olvastam volna en is ugyanezeket csinalom :) bar en napkozben 2* zuhanyozok es este furdok az segit ellazulni olyankor olvasok is mert maskor nem tudok :) (folytatom mindjart csak a telefon nem enged tobbet kuldeni)
2017. jún. 29. 09:14
 56/61 A kérdező kommentje:
Baratnom kethetente csinalja a kormom, fel evente lat fodrasz es 3 hetente kozmetikus szedi es festi a szemoldokom - napi 20 percet tornazok Rubint Rekara altalaban reggel, mikor meg alszik a lanyom
2017. jún. 29. 09:16
 57/61 A kérdező kommentje:
Nekem fontos, hogy apolt legyek es vekony, hogy a ferjem kivanjon mert szerintem egy gyerek akkor boldog igazan ha a szulei is azok es nekem az is boldogsagot okoz ha a ferjem csinosnak lat :) havonta egyszer a lanyunk dedinel van olyankor etterembe megyunk vagy kerti partit tartunk mint pl most szombaton
2017. jún. 29. 09:21
 58/61 A kérdező kommentje:
Kell ilyen is a vedono is mondta, hogyha lehet akkor menjunk a ferjemmel kettesben is valahova :) mert egy ido utan akarmennyire is szeretem en is a lanyomat szuksegem van a ferjemre is meg egy kis maganyra is mikor feltoltodok energiaval
2017. jún. 29. 09:23
 59/61 anonim ***** válasza:
57%
49 vagyok! :) Én is tornázom, illetve esténként (heti 2) futok. Szerencsés vagyok, mert a kórházból már a kiindulási súlyommal jöttem haza :)
2017. jún. 29. 10:57
 60/61 A kérdező kommentje:
Van kedved barátkozni? :)))
2017. jún. 29. 11:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!