Anyukák! Miért van az, hogy sok kérdésnél olvasom, hogy örültök, ha el tudtok menni zuhanyozni, a hajmosás pedig luxus? Férjetek nem segít?
Szerintem összetehetem a két kezem és hálát adhatok, hogy ilyen párom van.
7-8 körül ér haza munkából, utána rengeteget segít...főz, babázik, fürdeti...s így sem jutott idő arra h első héten hajat mossak.
Nem hiszti :-)
Kettes!
Az én párom reggel 9kor elmegy és este 8 után ér haza,mégis tudok hajatmosni,fürdeni,körmötfesteni!
Minden csak szervezés és nevelés kérdése!
Szimpla időbeosztás, ahogy az előző is írja.
Nekem is van időm magamra, mert beosztom a napot.
Reggel 9-kor elmegy a párom. Előtte segít pakolni, ha este nem tettük meg. Utána alszik a babám 2 órát, ezalatt megfőzök, elmosogatok ha kell, mosok stb. Utána az egész nap a miénk. Bármit csinálhatunk.
Este pedig fél 9-kor hazaér párom, fürdet, én előkészítem a pizsamát, vacsit stb, elpakolok és fürdés után megetetem.
ÉÉééés azután, hogy elaludt én is tudok fürdeni, sőt, ilyenkor szoktam elmenni futni.
Tökéletesen meg lehet oldani a feladatokat és "énidő" is van így bőven. Minden gyerek alszik napközben 1x biztosan. Azalatt is lehet olvasva kávézni a teraszon.
Én speciel nem tudtam elmenni zuhanyozni, amikor aludt, mert kb. 5-10 perceket aludt és órákat volt fent pár hetes korától egy éves koráig. A férjem reggeltől estig dolgozik. Amikor hazaért, persze tud vigyázni a gyerekre, de egy fürdést nehogymár este 10-kor, 11-kor ejtsek meg.
Nap közben persze el tudtam menni egyszer-egyszer egy 5 perces zuhanyra, de az alatt nem lehet hajat mosni, borotválkozni, stb. Nincs meg az a nyugalom, hogy az a fél-egy óra a tied.
Ez kb. olyan, mintha mindig 5 perc alatt kellene megenned az ételt.
Azzal meg senki ne jöjjön, hogy hagyni kell sírni a kiságyban, kibírja. Kibírja, csak épp minek szenvedjen feleslegesen, és még el sem tudod neki magyarázni, hogy visszamegyek.
Egy baba számára az a negyed óra végtelen hosszúnak tűnik, azt hiszi, hogy elhagyták, és soha többé nem mennek vissza érte.
Villamgyorsan ment a 0-ra pontozas, pedig akkor is idobeosztas! Es igen, en nem csak este hetkor, ejjel is tudtam furdeni😜
8, 14, 17 evesek a gyerekek.
Mindenre volt ido. Kozos tanulas, sport, vacsora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!