Fürdésnél ha látjátok hogy belepisil a vízbe, kicserélitek a vizet, vagy marad abban? És ha éppen hajmosás is lenne?
Mig babakadban volt, gyorsan leoblitettem csak a gyereket, amugy is utalt furdeni, biztos, h volt, h belepisilt, sosem vettem eszre.
Nagykadban meg ugyis lezuhanyozik, mielott kijon, mert a hab raragad stb, hajat is zuhannyal mosom, miota ulni tud a nagykadban.
Erre sem emlekszem, h ott belepisilt volna, biztos volt olyan, de ugyis zuhanyzik, mindegy a pisi. A pisi amugy is streril, a levegon, melegvizben kezd baci lenni benne, addig meg ugysem azik benne, h ez eloforduljon. :)
Nem cserélném ki.Az csak egy kis pisi,ha egészséges semmi bajt nem okozhat.Strandon is tök pisis a víz...
Mondjuk az én gyerekem az speciális helyzet,mert tengerben mondta,hogy pisilni kell,menjünk a wc-re.Mondom nem kell,pisilj bele.Belepisilt,aztán sírva is fakadt hogy most pisis lett,és még a fürdőruhát is le kellett cserélni.Úgy tűnik ő erre igényesebb mint az anyja :D
Nem cserélem ki.
Hajmosáskor meg amúgy is ilyen kisvödörkével öntöm le a haját, ha belepisilt, akkor a csapról engedtem tiszta vizet a hajához.
ó, ahogy beleér a lába, már pisil. pislt 5naposan is és most 5évesen is. mondjuk most már kb 1-1,5 éve zuhanyzik, de előtte sem volt ezért vízcsere.
azt az egyet kértem mindig tőle, hogy ne igyon bele. mondjuk az megesett, hogy a fogkefét beleejtette, aztán mosta tovább a fogát :o
különösebben nem érdekelt.
ha egészséges a gyerek, akkir a pisiben sincs semmi, ami (ilyen higításban) bármi bajt okozhatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!