Számotokra mik azok, amik "luxus"NAK számítanak /számítanának anyukaként, illetve a babának, milyen termékek dolgok? 23 é anya
Mi szerényen élő család vagyunk leírom pl. nekem nekünk mi:
pl.nálam annak számít h a babát magándokihoz viszem ha nagyritkán kell,a babának a pampers peli,plusz pampers popsitörlő,meg néhány fisher price játék.Magamnak az kéthetente elmegyek a kozmetikushoz(1500ft),és elkezdtem a jogsit,meg havi 1x fodrász,apukának meg h a horgászcuccok néha.Na ilyen kis semmiségek...csak a kíváncsiság miatt kérdem :)köszi aki válaszol:)
Húú, akkor nekem nem is tudom, hogy ezek után mi lehet a luxus. Fodrászhoz, kozmetikushoz nem járok. A kisfiunk minden fisher price játékát ajándékba kapta, vagy örökölte, mi egyet sem vettünk neki. Viszont néha kap csak úgy játékot, az számíthat luxusnak.
És ami pont ma történt, vettem magamnak 1 kiló cseresznyét. :) Angliában élünk, átszámítva 3500 Ft volt, a pénztáros meg is kérdezte, hogy biztosan kell-e ennyiért. De babát várok és megőrültem érte. Na, ez tuti luxus volt. :)
Drága, jó minőségű ruha a gyereknek. Ésszerűtlen pazarlás.
Mi a fenének? Pár hónap alatt úgyis kinövi...
Vettem egy kindle-t pár hete, csak 2 naponta olvasok belőle, és bűntudatom van, amiért megvettem.:)
Amúgy fodrász 10.000 (vágás, festés, melír)havonta+szemöldökgyanta (900) hetente nem számít nálam luxusnak. Férjemnek sem. Magándokihoz járunk (nődoki, urológus, fogdoki, stb.)
22 hónapos lányomnak Pampers Premium Care pelenkát használok és Bioderma termékeket. Sokak szemében látom, hogy ez luxusnak számít.
Én 2 havonta járok fodrászhoz, körmöshöz, kozmetikushoz.
Ezenkívül magánorvoshoz jár a család.
Nyaralni minden évben elmegyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!