Anyucik! Lenne kedvetek a babáitokról képet küldeni? Annyit beszélünk róluk, jó lenne képhez kötni a csemetéket!
Szisz!
Pedig gyönyörű a babád!!!
Ne foglalkozz az irigyekkel!
Anna
Sziasztok! Tényleg nagyon édesek a babák!!!!! sajnos az explorerem még mindig nem jó, a mozillaba meg külön be kell másolnom minden linket!!!!
Szisz! Nem kell senkivel foglalkoznod,szerintem is tündér pici lányod van! Nem tudom, h akinek nem tetszett a babád annak mi baja, de t*jd le magasról!!! Mindenkinek a babája nagyon édes és persze az is igaz, h mindenkinek a sajátja a legszebb, de ez így természetes!!!
Ha nem titok elárulod, hogy a pici lányod hogy bírt azon a nagy labdán elaludni??? Nagyon édes!!!!!
Lányok!!! ne foglalkozzatok senkivel, aki vmiért is "bepróbálkozik", látjátok is van valami b*rom, aki lepontozza a válaszaitokat! hát ha neki ez szórakozás.... nagyon tudom sajnálni!!!!
Szép vasárnapot és jó étvágyat az ebédhez!!!
*Sz*
köszi Csajok,édik vagytok....jól esik:-))))
Foggalmam sincs hogy hogyan jött nekik össze!játszottak rajta és egyik másodpercröl a másikra egyszercsak elaludt
és vagy egy órát aludt úgy...
szép estét nektek és minden baby nagyon tündér
Szisz
B+B!megnézném a képiteket,de nem megy!valahányszor oda kattintok a linkre és bejelentkezek az iwiwre,mindig a saját dolgaim jönnek elö!ennyire béndzsó lennék?
Szisz
Ha megnezted vissza teszem ra, hogy ne tudjak megnezni, mert rengeted az abberalt es vannak fent olyan kepek is amit nem akarok, hogy barki lathassa.
De a szuleink/barataink meg csak itt lathatjak Bogust, igy toltjuk fel a kepeket ezerrel :)
Igy kerlek irj, ha megnezted!!
Koszi
B+B
Szia fodrásztárs! :)
Nagyon édes a csajszid,nem is értem miért nem akartad eddig felrakni!A labdás kép,hát az meg tényleg csúcs!Nagyon komoly :D
Niki (10.oldal 7.válaszoló)
Inkabb csinaltam egy kulon mappan gyorsan a pancsizos kepeknek :)
Jobb ez igy!! Pedig azok a legedesebbek :)
Köszi Niki,Foditárs:-)))azért nem raktam,mert egy kérdés(ahova képet raktam)elvette a kedvem töle!Te babyjeid is édesek!nagyon kis cserfes Vivi babád
B+B-->megnéztem a képeket!nagyon pindur még a Kismanó.....olyan messzinek tünik mikor Lilim is ilyen pici volt,pedig még csak 9hónapos!sikerült vizben szülnöd?milyen volt?én is úgy akartam szülni,de sajna nem jött össze:-(((
Szisz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!