Anyucik! Lenne kedvetek a babáitokról képet küldeni? Annyit beszélünk róluk, jó lenne képhez kötni a csemetéket!
2010. ápr. 27. 09:15
71/154 anonim válasza:
72/154 anonim válasza:
Ez a kérdés milyen jól sült el:-)Köszi. hogy kiírtad:-)Nem ismerjük egymást mégis nap mint nap beszélgetünk, szerintem így "közelebb" kerültünk egymáshoz:-)Nagyon szép az össze baba:-) Minden anyának gratula:-)
Gy(most már aláírom majd én is:-)
73/154 anonim válasza:
NAGYON ÉDIK EZEK A KISEMBEREK!
74/154 A kérdező kommentje:
K!!! Nálad a pont! Úgy gondolom ez a "probléma" egy betűvel sem ér többet!!!!!
2010. ápr. 28. 09:45
75/154 A kérdező kommentje:
Én is köszönöm, hogy elküldtétek a képeket, mindegyik baba egytől egyik gyönyörű és édes és cukorfalat....és.....és....és :))))))))
Ha van kedvetek nyugodtan küldjetek még, hagyj gyönyörködjünk egymás babáiban!!!!
Legyen szép a napotok!
*Sz*
2010. ápr. 28. 09:47
76/154 anonim válasza:
77/154 A kérdező kommentje:
Ancsy!!! Igen, sikerült. Nagyon édes a Gergő is!!!!!
2010. ápr. 28. 11:20
78/154 anonim válasza:
Nekem még hiányérzetem van...Adáról és Abigélről is szívesen látnánk 1 képet:)))
79/154 A kérdező kommentje:
Én sajna nem ismerem őket, ezért ha tudtok neki szólni szíves megsassolnánk az ő kisbabáját is ;)))
2010. ápr. 29. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!