Anyucik! Lenne kedvetek a babáitokról képet küldeni? Annyit beszélünk róluk, jó lenne képhez kötni a csemetéket!
Nagyon édesek a babák! Úgy látom, a legtöbbnek nagyon karakán arca van. Aki ismeri az apukát-anyukát, biztosan azonnal meg tudja mondani, kire hasonlít a baba. Jellegzetes kis pofijuk van.
A Martin anyukájának: remélem, nem veszed sértésnek, de a babádról a Frédi és Béniből a Béni jut eszembe :D Nagyon ari:)
(A)
UI: megnézném a 10.46-os és 11.24-es babáját.
De jóóóó, hogy ilyen népszerű lett a kérdésem!!!!
Nagyon örülök a sok képnek, édesek a babáitok!!!! Mindenkinek gratulálok a picikhez!!!
És úgy örülök, h végre itt nincsen semmi vita (kopp-kopp-kopp)!
Szépe estét Nektek és a Babócáknak!!!!!
Ancsy vagyok!Én ezt nem fágom, mert ha itt rákattintok, Gergő 15-16 hónapos albumát adja be.....
Más sem őt látja?????????????????????,
:):)
Ancsy!
Én ha rákattintok az iwiw-es linkre, nekem azt írja, hogy "nem létező album"
22.12, én tiszteletben tartom a véleményedet, de kérlek, tedd meg, hogy ehhez a kérdéshez nem írsz többet. Itt örülünk egymásnak, és egymás babáinak, anyának lenni ugyanis fantasztikus érzés, mivel nincs gyereked, nem hiszem, hogy ehhez érdemben hozzá tudsz szólni. Ha bárki megkérdezi, hogy mit szólsz a babájához, nyugodtan nyilváníts véleményt, itt ez nem történt meg, és ne haragudj meg, hogy kimondom, de nem is kíváncsi a véleményedre ennél a kérdésnél senki. Jó éjt.
ҝ
Tündéri babáitok vannak:)))
István Csaba, most 9,5 hónapos :)
A képen még csak 8 hós :)
Ja, és Reni (ezentúl Rrr, persze csak ha nem felejtem el)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!