Anyucik! Lenne kedvetek a babáitokról képet küldeni? Annyit beszélünk róluk, jó lenne képhez kötni a csemetéket!
15 hónapos Fannim. :-)
Sziasztok! Nagyon édik a babáitok, mindegyik cukorfalat. Íme az én babucim:
Sziasztok!
Bár még nincs babánk, de szeretnénk a közeljövőben, nagyon megdobogtatták a szívemet a lurkók. Hatan vagyunk testvérek (ikrek-áldás :)) és eszembe juttattátok a régi szép, "babás" időket. Mindegyikük nagyon szép és aranyos!!! És ne törődjetek a lepontozókkal!!! :D
Egy asszony. :)
Szia!
Remélem minél hamarabb összejön Nektek a baba!!!
L-nek, köszi a Füstös tanácsokat! :)
Anna
Nagyon gyönyörű okos kisbabák!!! Mindenkinek csak gratulálni tudok és jó egészséget és sok boldogságok kívánok!!
Itt az én kis Pankababám, 2,5hónaposan:
*A*
kedves kérdezö!az én gépem se akar beengedni az iwiw-re,de ennek a hibája az Explorer,nem pedig a gép!anyum se tud belépni az iwiwre csak is a Firefoxon keresztül,azzal próbáld meg!
Édesek a babók,én nem rakok fel képet,mert volt egy kérdés(Babád a legszebb a világon)és az elvette a kedvem töle!viszont szeretem nézegetni a ti Drágáitokról a képeket,tényleg cukorborsó minden Kicsiemberke:-)
Szisz
Szia Szisz:)
Szerintem magasrol lekell ..... azokat akik beszoltak a babadra!!!
Irigyek :) Mi nem fogunk!!
B+B
igazad lehet csak akkor is rossz volt:-(((
teszek egy "újabb próbát"és remélem,h a sz@rakodó nem tesz megjegyzést
Lilinek hívjám a Mütyüröm,9hónapos lesz nem sokára
Szisz
Hat szerintem meg nagyon cuki :)
Nekem az ilyen tipusu babak tetszenek pont.
Ha megnezed a lanyom is ez a tipus :)
Nagy szemek vilagos haj.Nem tul vekony es nem is duci tulsagosan.
Olyan pont gyonyoru :)
B+B
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!