Na ez durva. Téged meg a légvételről kellene leszoktatni!
2016. márc. 18. 14:59
62/83 A kérdező kommentje:
Beszéltem telefonon dietetikussal, azt mondta etessem nyugodtan hús nélkül, emailban küld ételtervet. Ennyit a húsimádatról, csak tojás szerepel benne, mint állati eredetű termék :)
2016. márc. 18. 16:05
63/83 anonim válasza:
Te okos pont azt magyarázzuk,hogy nrm vonhatsz meg tőle mindenr,nem azt hogy hùst hùssal kell adnod..akkor sem vagy 100as már azért sem mert kidobtad a kajàt amit a párod vett és a gyereked egészségét veszélyezteted,mindegy mit ajánl a diatetikus a gyereked nem növényevő...
2016. márc. 18. 16:42
64/83 anonim válasza:
Szerintem fogyatékos ez a nő...vagy mi ez...
2016. márc. 18. 16:59
65/83 anonim válasza:
Hihetetlen h 2016-ban itt tartanak egyesek, h a hústól lesz nagy és erős a gyerek. Hallgass a dietetikusra és ne az itteni hülyékre.
2016. márc. 18. 18:02
66/83 anonim válasza:
Mit szajkózod már ezt a "húsimádatot", mint valami mantrát? Röhejes vagy. Ja, én aztán tényleg olyan k. nagy "húsimádó" vagyok, hogy ha hetente egyszer eszem húst, akkor sokat mondtam. Nem igazán szeretem, nem kívánom, de nem utasítom el elvi okokra hivatkozva, mert alapvetően nincs vele bajom. Szerinted én húsimádó vagyok? Vagy ez a te fejedben valami szitokszó akar lenni, mert jobbat még nem tudtál kitalálni azokra, akik nem értenek veled egyet?
Viszont azt az egyet áruld már el nekem, hogy a férjednek miért nincs semmi beleszólása abba, hogy mit eszik csóri gyerek? Ő ugyanúgy szülő, mint te, ugyanúgy kompetens ebben a kérdésben.
2016. márc. 18. 18:25
67/83 anonim válasza:
Kérdező fogj krzet a 70%ossal Ő sem értelmesebb nálad...birkák..
2016. márc. 18. 18:41
68/83 A kérdező kommentje:
Anno forradalomkor korlátozott számú hús volt, illetve régen a családfő evett először, ha másnak nem maradt hús, akkor nem kapott. Ugyanúgy felnőttek, és nem a húshiány miatt lelkibetegek. Szóval a hús is egy felkapott dolog, tömik antibiotikummal meg mindennel, szerintetek egy kisbaba szervezetének mennyire egészséges ez a sok hormon meg a sok szar? A hal meg elenyésző százalékában higanyt tartalmaz..
2016. márc. 18. 18:52
69/83 anonim válasza:
A zöldség gyümölcs pedig tele szìvja magát òlommal,hogannyal,arzénnsl,aluminiummsl stb mert hiába termeszted magad a biot,vagy veszed a vegyszerek,műtrágyák a talajban vannak....
2016. márc. 18. 19:05
70/83 A kérdező kommentje:
Asztmát lehet gyógyítani, de a sok hormon hatására kialakult meddőséget nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!