Vegetáriánus étrend babának?
Vegának szeretném nevelni a babámat, mert én is az vagyok.
Anyatejről hamar leszoktattam, pürésített zöldséget meg gyümölcsöt kapott.
Most a hús jönne, de se húst se tejterméket se tojást nem szeretnék adni neki.
Hogy oldjam meg, ha rákérdez a védőnő?
utolsonál a pont...
ha attol tartasz, hogy még az orvos feljelenthet, akkor igazáb elgondolkodhatnál rajta, hogy vajon miért?? netalán tán azért, mert veszélyezteted a gyerekedet???
Soha nem értettem azokat az anyákat, akik nem a legjobbat akarják a gyereküknek. Anyám is ilyen volt, 17 évesen el is költöztem, azóta eltelt 15 év, és fogalmam sincs, mi van vele (nem is érdekel).
Ha attól félsz, hogy feljelentenek, akkor te is tudod, hogy nem jó, amit csinálni akarsz. Mert hát lenne okuk az embereknek feljelenteni.
Te is "divat vegán" vagy, mert ha igazából az lennél, tudnád, hogy mire miért van szüksége a szervezetnek, és mit mivel lehet pótolni. Felnőttek esetében.
Gondolom te is ettél csecsemőként anyatejet, és minden mást, amitől megfosztani készülsz most a gyerekedet. Neked megadatott a lehetőség, hogy magad dönts az étkezésedet illetően. De ezt a döntési lehetőséget elveszed a gyerekedtől.
Ha oviba kerül, mit teszel majd? Nem ehet ott? Hogy oldod meg?
Ha fizikailag nem fejlődik, mert nincs miből épülnie az izmoknak, és egy "csökött allergiás" felnőtt lesz a hülyeséged miatt, hogy nézel a szemébe majd? Büszkén, hogy te vegánnak nevelted, mert te az vagy???
Én nem eszek májat, belsőséget, babot, lencsét, halat, mert nem szeretem. De a fiam mindent megkóstolt, és maga döntötte el, mit szeretne enni. Tőle nem vonom meg, csak mert SZERINTEM az nem jó.
Nem is kereszteltük meg. Mi nem vagyunk vallásosak, és csak azért nem akartam, mert mindenki szokta (volt is ebből vita a családban). Ettől még nem nevelem ateistára, amikor érdekelni fogja a vallás, elmondom neki, és ha úgy akarja, magam viszem templomba. Ha úgy akarja. Én megadom majd neki a döntés lehetőségét.
Tehát szerintem igenis rossz anya vagy, mert egy jó anya azt adja a gyerekének, amire szüksége van. Nem pedig "divatból vegának neveli".
És a legundorítóbb, hogy ezt akarod, de felvállalni már nem mered, hanem hazudozol...
Én vegetáriánus vagyok.
A gyerekemet a szokásos hozzátáplálási táblázat alapján etettem.Döntse el ő mit szeretne enni,én így gondolom!Eszik is húst.
Egyébként Stőhr Gréta vegán,ha jól tudom a gyereke is az.Nézz utána,ő egy vegán séf,vannak jó receptjei.
Attól nem félsz, hogy ártasz a babának, csak attól, hogy feljelentenek. Gratulálok, nagyszerű anya vagy!
Az ilyen nen normális retatdalt barmok, miért képesek szaporodni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!