Ti mennyit költötök a babaruhákra havonta?
Akkor költök ha kinõtte a bodyt és a rugit, és nincs nagyobb méret itthon. 2 hónap után most költöttem 3000Ft-ot bodyra(7db), de kell venni rugit még, aztán ez egy darabig jó lesz. A fiamnak is vannak vagány darabjai, de itthon egyszerūbb a kényelmes ruha, tehàt a csinibbeket még szinte nem is hordta. Majd ha nagyobbacska lesz.
Sokat költesz? Igen. De a férjeden kívül senkinek semmi köze hozzá. Pláne ha tesztek félre is. Van aki gazdag és megteheti hogy szórja a pénzt. Az õ dolga. Mondjuk szerintem csak làzítod a jónépet. :D
"A férjed nem csapott még szájon"??
Ehhez akkor sem lenne joga, ha havonta milliókat költene a saját jövedelméből.
Jah,persze! 156ezer a gyed-ed...
Azt két úton érhetted el: 1. Kemény mőnka árán magas pozícióba kerültél,de ez esetben tudnád,hogy mit jelent munkával keresni a pénzt és nem szórnád f,,szságokra
Vagy 2. Apuka vagy apuci bejelentett a saját vállálkozásába magas bérrel,természetesen 0 munkáért.
És ezért szórod ész nélkül a pénzt,mert azt hiszed a fán terem.
De szerintem csak kamuzol! :-D
150e körüli CSED(!) (mert még nem GYED-et kap, ráadásul annak a maximalizált összege még bruttóban is kevesebb) nem olyan magas összeg. Ez azt jelenti, hogy nagyjából ennyi volt a havi fizetése is, ami az országos átlag környékén van.
De az vicces, hogy egy hosszabb szöveg elolvasására nincs ideje, de több oldalnyi hozzászólásra viszont már van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!