Kisbabás Anyukák, akiknél még csak egy baba van! Havonta kb. mennyit költötök élelmiszerre?
Epitkezunk. Most fogtechnika es sz.rragas van... Max 40 de ebben benne van 30 db turorudi, 1 zsugor kakao, pulykamell sonka es sok hus.
Epitkezes elott 80 ezres bevasarlas tescoban vagy auchanban es meg napi 1-2 ezer a zoldsegesnel...
A szivem megszakad azert a regiment penzert amit csak bezabaltunk...
Olyan 100.000- 130.000. Ebben benne van, hogy a férjem bent eszik. Nagyon durva szerintem. Elvileg a kaján lehetne a legtöbbet spórolni, de nekem nem megy. Jó tény és való, mindent megveszek, amit szeretnénk, egészséges dolgokat főzök, húst hússal eszünk és rengeteg zöldség, gyümölcs fogy.
De akkor is sok, nem tudok úgy elmenni a közértbe, hogy ne hagyjak ott egy 5000-t.
Lehet egeszseges dolgokat enni 40 bol is. Hus mindennap van felvagott formajaban vagy foetelkent. A fozesre konkretan 20 ezer forintot koltok havonta. Nagyon max a 25 de akkor mar kidobom a kajat... En is azt hittem hogy 100 alatt ez sose johet ki de aztan elgondolkoztam hogy azok a csaladok akik 150bol elnek nem kolthetnek mindent kajara. Pl anyumek... En meg sirok hogy 300bol se lehet megelni magyarorszagon.. De meglehet csak a fejben volt a baj. Azt hittem a draga husok (belszin, vadlazac mennyire sokkal jobb mint a sertes comb.)
Nalunk volt multheten borsoloves palacsinta, hetvege parolt rizs rantott hus ubi sali, tegnap spenot ma rakott krumpli aztan a heten lesz egy tejszines gombas martas tesztaval meg, vagy husgomboc leves vagy maj mert ezt a kettot imadjuk. Lehet kispenzbol is finomakat :) jol kell elosztani (mint a 4 napos dietat) csak ugye nem fogyokuras mennyiseggel es igy szekrekedes felfuvodas sincs nalunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!