Kisbabás Anyukák, akiknél még csak egy baba van! Havonta kb. mennyit költötök élelmiszerre?
lángos:
Hozzávalók:
Fél kg liszt,
1 cs élesztőpor,
1 csapott tk. só,
4 dl langyos víz
ezt összegyúrod (én csak kanállal szoktam jól összekeverni, kicsi lisztet szórok a tetejére, letakarom egy konyharuhával és berakom a takarók alá fél órára :)
utána serpenyőben felmelegítem az olajat, a pultot is jól beolajozom meg a kezemet, kis gombócokat szaggatok a tésztából, azt a pulton kézzel kinyújtogatom köralakúra, jó vékonyra és rakom be a forró olajba. 1-1 perc alatt kisül :)
de csinálhatod vastagabbra és nagyobbra akkor rendes lángos lesz, nem mini :)
:)
Max fél év :)
Addigra már annyi mindent felhalmozol, hogy lesz egy kis túlélő készleted rosszabb időkre is :)
Nekem van kb 8-10 zacsi tésztám, 2-2 zacsi csirkemell és sajttal töltött pulyka sok zöldség, rengeteg főzelék féle spenót sóska, fagyasztóban sok-sok minden rizs, sütni való krumpli kb 3-4 kilónyi... Fagyasztóban trapista sajtok, túró aminek már majdnem lejárt a szavija...
2 hónapig 1 forintot se kéne költsek akkor is bőven bőven jól laknánk :)
Szép Napot Nektek!
3 felnőtt 1 gyerek 2 kutya együtt 140 eft, de ebben más is benne van, nem könyveljük be külön csak a rezsit ezen felül
a 140 eft-ban kajától kezdve ásv-át a zsepiig minden benne van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!