Pár hetes csecsemô: Egész nap non-stop vele foglalkozni ha sír vs sírni hagyni, hogy másra is idô maradjon? Mit gondoltok?
Első gyereknél csak vele foglalkoztam,mikor aludt akkor csináltam mást.Most a 2.nál muszáj voltam sírni, hagyni,mert a 2 évest is el kellett látnom...
Direktbe nem hagynám sírni,bár nagyon kis akarnok,addig ordít míg fel nem veszem...
Mint az elsőnél. :) Én vettem hordozókendőt, az nagyon sokat segített, de néha így is kellett sírnia, amikor pl. a nagyobbat pelenkáztam, öltöztettem, vacsira, fürdésre készültem elő vagy hasonló.
Olyan nem volt egyiknél sem, hogy vidáman mosom fel a lakást, miközben ő üvölt a kiságyban.
Csak abba gondolj bele, hogy miért szülted. Tudod, ő nem akart megszületni, TE akartad, hogy ő a világra jöjjön.
Nekem semmi nem lehet fontosabb, mint a gyermekem.
Amikor még ilyen pici volt a fiam, sz.rtam le én mindent, ha kellettem neki, csak az övé voltam!:)
Nem érdekelt,hogy ha szaladt a ház, amikor aludt megcsináltam, amit éppen tudtam és kész. Szerencsére a férjemet sem érdekelte,hogy nincs minden nap felporszívózva és nem lehet enni a padlóról!
Amit tudott, abban segített!
Most már, hogy nagyobb viszem magammal, ahol éppen a házban dolgom van, adok neki játékot, mondókázok és közben teszem a dolgom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!