Hagyjam sírni kicsit ha nem akar aludni?
Azért egy 1 éves már nem újszölött!Szerintem el fog magától aludni!Az én kisfiam 15 hónapos volt amikor elegem lett a 10 kiloját cipelni fel-alá a szobában!Leraktam a kiságyba sírt egy órát utána aludt
még 2 nap volt kb. ilyen,azóta szépen elalszik 5 perc alatt magától!Havi 1 szer előfordul,hogy nem akar aludni!Jobb lesz neked is,meg neki is!
Én viszont azt mondom, hogy ha nem sír percekig, akkor nyugodtan hagyd. 1 évesen már el lehet kezdeni hozzászoktatni, hogy egyedül el tudjon aludni. Az én lányom is 1 éves múlt, és nála nem is jön be semmilyen más módszer. Ha kiveszem a kiságyból, teljesen felpörög. Ha ott vagyok mellette, bújócskázik a párnával, nevetgél, minden van, csak alvás nem. Így ha kijövök tőle, azért bepróbálkozik a sírással, de ez max. 1 percig tart. Utána 10 percen belül el is alszik. Persze ha újra elkezd sírni, bemegyek, megpuszilom, még egyszer elmondom neki, hogy most már aludni kell, és jövök ki.
Ebben a korban szerintem már nagyon jól tudják, hogy kis sírással, nyafival tudják manipulálni az embert.
5-ös vagyok.
Persze ha csak nyöszörög, és pár percen belül abbahagyja, akkor hagyhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!