Mennyi ideig hagyjátok sirni a babátokat, ha minden rendben, csak kézbe akar lenni? 4-5honapost? Egyszeruen nem akar aludni.
Figyelt kérdés
2012. dec. 15. 13:00
1/9 anonim válasza:
Semennyi ideig nem hagyom.ha az az igénye hogy átöleljem,kezembe legyen,akkor azt teszem.
2/9 A kérdező kommentje:
jo,csak szinte egész nap kézbe van és màr lerohad a hàtam, se enni,se sz@rni nem tudok nyugodtan.... ha lerakom,uvolt, kézbe erdekes mod semmi baja
nem lehet a kezembe egész nap
2012. dec. 15. 13:03
3/9 anonim válasza:
4-5 hónaposan szinte semennyit nem hagytam, ha kézben akar lenni, akkor rád az érintésedre vágyik, mivel ő még nem tud odamenni és hozzád bújni ezért sír. Ráérsz később a ezzel szerintem Két éves múlt a fiam és abszolút nem "ölbebaba", viszont mind a mai napig imád hozzám bújni, ha olyanja van, vagy csak simizni az arcom.
5/9 anonim válasza:
Soha nem hagytam sirni!!Ha kézbe akart lenni akkor kézben volt ha játszani akart játszott..mindent az ő igényei szerint csináltam Ő az első!!
6/9 anonim válasza:
Direkt nem hagytam sírni. Persze ha Wc re kell menni, akkor az a pár perc nem vészes. De zuhanyozni bevittem az autós hordozót(nem volt pihenőszékünk) pl.
Én hamar hordozni kezdtem a lányom, így nem volt gond a leszakadó kéz vagy derék, szinte mindent meg tudtam csinálni vele együtt, ha felkéretőzött is.
7/9 anonim válasza:
A kenguru vagy a kendő csodákra képes. Amúgy nálunk ez a helyzet, hogy már leragadnak a szemei, elviszem aludni, berakom a mi ágyunkba és mellé fekszek. Ilyenkor kipattannak a szemei és vagy nekiáll játszani a párnákkal vagy hisztizik és még egy fél órát tartogatni kell.
8/9 anonim válasza:
Ha halaszthatatlan dolgom van, pl. wc, tésztaszűrés, akkor azt elvégzem, tehát 2-3 percig. Azért, hogy megnevelődjön, nem hagyom sírni.
9/9 anonim válasza:
Egy zuhany egy wc-zés egy evés erejéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!