Segítség! Hogyan csináljam? A 4 és fél hónapos kislányom utálja a babakocsit ha beleteszem üvölt benne és musály kivenni mert nagyon tud sírni ugy hogy, a végén levegőt se akar venni.
Kedves Tünndérke:), én kérdeztem rá a másik kérdésnél, hogy miért félsz a téli hordozástól. Me lehet oldani.)!
Ott is írtam a Kérdezőnek, most Neked külön is:).
Létezik a hordozótakarónak nevezett ügyes találmány:), általában több réteg polár anyaggal, plusz szél elleni rétegel, amit a hordozott babára tehetsz mikor rajtad van, ilyen pl:
...ezek újak, de használtan, kifogástalan állapotban fél áron találhatsz:).
Ezen kívül pedig ha van nagy kabátod, akkor egyszerűen ráhajthatod a babára ha elöl hordozod, vagy hordozós kabátba bújhattok.
Meg lehet oldani az öltözést.
Sztem először vedd föl a gyereket, utána te öltözz fel. Bővebb kabát biztos átéri őt is, vagy megtoldhatod a kabátod:)
Kedves Tündérke!
Nálunk is volt ilyen, igaz, hogy kisfiam korábban csinálta, ő most 4,5 hónapos és már ritkán fordul elő. Ő is úgy kiabált, hogy levegőt is elfelejtett venni. Több dologra gondolok (nálunk ezek voltak)
- mikor leviszed, éppen alvásideje lenne és nyűgös. Nálunk rendszerint azonnal abbahagyta, amint leértünk, és nemsokára el is aludt. Tehát, nem utálja a babakocsit, csak éppen az alvási idejében megzavarod a készülődéssel, a hátonfekvéssel... de nálunk megnyugodott, amint kiléptünk a kapun.
- én egy ideje a hordozóban sétáltatom, nem a mózeskosárban, mivel kisfiam nagyon érdeklődő, és abból nem látott ki. A hordozóból kilát, nézelődik oldalra is. Aztán egy idő után szépen elalszik. Lehet, hogy unatkozik a babakocsiban?
Remélem, tudtam segíteni, majd írj még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!