Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hetes kisbabám nem akar a...

6 hetes kisbabám nem akar a kiságyában elleni, ha leteszem sír. Vegyem fel, vagy hagyjam sírni? Nem tudok tőle csinálni semmit.

Figyelt kérdés
2009. aug. 15. 14:41
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Vigyázz mert mindjárt rádszólnak az anyukák, hogy ekkora gyerek mellett ne is vágyj életre!...
2009. aug. 15. 14:45
 2/10 A kérdező kommentje:
még a mosdóba se tudok kimenni...
2009. aug. 15. 14:51
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Vedd fel,szerintem.

Nekem is ilyen gondom volt eleinte.

Aztàn ölbe vettem,fel-le sétàltam vele,megnyugodott,bealudt.

Ha kivagyok teljesen,akkor leteszem,5 percig hagyom sirni,ha tovàbbra sem hagyja abba,akkor kénytelen vagyok ölbe altatni.

Esetleg zenélös jàtékod nincs amit elhallgatna,elfoglalnà?

Még eleinte a kicsik nyügösök,majd kinövik!

Kitartàst!

2009. aug. 15. 14:52
 4/10 anonim ***** válasza:
50%

A wc-re azért menj el,ha sir,ha nem.

De inkàbb egy oràt altasd,ringasd,foglald le,mint egésznap küszködtök.

Esetleg vedd le a pelusàt,tegyél alà eggy plédet,szabadon jol érzik a babàk magukat!

2009. aug. 15. 14:54
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon pici még, szeretgesd, beszélj hozzá. Ha félig elbágyad, én leteszem az enyémet, vagy bealszik nézelődve, vagy nyekereg kicsit. Csak akkor veszem föl, ha sír.
2009. aug. 15. 15:07
 6/10 anonim ***** válasza:
67%
Ne hagyd sírni. Ilyen idős korában nekem Ő volt a legfőbb dolgom. Persze elintéztem a wc-t és egyéb szükségleteimet, de olyan őrült sok más "dolgom" nem volt, csak a baba. Igaz úszott a lakás, de nem izgatott. Első a picúr, főleg amikor még ennyire rád van utalva.
2009. aug. 15. 15:19
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tudod mi segített? a pihenőszék, kb 4 hetes volt a picim mikor megvettük újszülött kórtól használható, abba nagyon elvolt, nem vízszintesen feküdt de a kis gerincének sem ártott így elvolt, ma már 7 hónapos elmúlt és még a nap nagy részét abban tölti, még nem mászik, gondolom ha ez bekövetkezik már nem lesz rá szükségünk, de nagyon jó szolgálatot tett, egy próbát megér!

Én végig egyedül voltam itthon a picimmel a férjem dolgozott reggeltől estig és így mellette eltudtam végezni mindent mosni főzni takarítani...

és nem kicsi a lakásunk

remélem tudtam segíteni

2009. aug. 15. 16:06
 8/10 anonim ***** válasza:

Utolsónak: pihenőszék?Melyok?Milyen?Tudsz vmi infót küldeni róla?Érdekel,én is ilyen "gondal" küszködök.

Bocsi az OFF-ért.

2009. aug. 15. 16:15
 9/10 anonim ***** válasza:

szia

én vagyok a "pihenőszékes" :D

Fisher Price Delux pihenőszékünk van, rezeg is de az nem nagyon érdekelte játékok is vannak rajta küldök egy linket ok

[link]

2009. aug. 15. 16:28
 10/10 anonim ***** válasza:

hú,ez nagyon jó!Köszi!:)

Azt hiszem beruházok egyre:))

2009. aug. 15. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!