Mit csináljak ababával? Leteszem és egyből elkezd sirni de ha felveszem akkor meg csöndbe marad? És este hogy altasam el hamar? Meg mért akar állandóan cicin lenni?
Figyelt kérdés
2011. dec. 5. 12:15
2/8 A kérdező kommentje:
most 14 én lessz 2 hónapos :S
2011. dec. 5. 12:24
3/8 anonim válasza:
Front van vagy/és jön a foga vagy/és nyűgös vagy/és betegség bújkál benne.
Nekem 15hós, jön a foga, szóval ezért nyűgösebb. Ő is cicizne egész nap
4/8 anonim válasza:
téged akara közelségedet! azért sir. Front is van az is nagyon megviseli a babákat föleg amelyik ennyire kicsi.etse hogy altassad el hamar?ciciztetted és bealszik vagy a mellkasodra teszed hogy megnyugodjon elalszik sé beteszed az ágyába
6/8 anonim válasza:
nem értem miért kell ezt megkérdezni. etesd meg, vedd föl! vagy az anyai ösztöneid nem ezt súgják? :S
8/8 anonim válasza:
Én azt csináltam, hogy ha sírt azonnal felvettem, ha megnyugodott letettem. Ha 1 perc múlva sírt akkor megint felvettem. 1,5 hónapos koráig szinte egész nap a kezemben volt, de most 3 hónapos és nagyon jól elvan, csak akkor sír ha baja van. És mindig velem van napközben a nappaliban, így lát és beszélek hozzá. Nekünk ez vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!