Miért rázza ki a hideg állandóan? Pedig biztos nem fázik
Figyelt kérdés
8 hós babám moszanában többször megremeg egymás után.pomz olyan mintha kirázná a hideg. meg sokszor hirtelen le is fő.csupa víz olyankor a haja.2011. dec. 2. 21:48
1/10 anonim válasza:
Ha sűrűn előfordul a helyedbe orvoshoz vinném. A szeme is fenn akad ilyenkor?
2/10 A kérdező kommentje:
ááá,az hál istennek nem.jövőhéten megyünk védönénihez,majd neki mondom. amugy elég ijesztő.
2011. dec. 2. 21:55
3/10 anonim válasza:
Nekem is az lenne. Inkább orvohoz vidd!
6/10 anonim válasza:
Fiam akkor borzong meg, ha pisil (pisilés után). Viszont a leizzadás nem fér bele ebbe a történetbe sajnos.
7/10 anonim válasza:
22:01-es vagyok.Igen,én is éppen ezért kérdeztem,mert az én fiam is akkor rázkódik meg ha pisil,van hogy sokszor egymás után.De az hogy lefő,az nem tudom mitől lehet,szerintem legjobb ha elviszed dokihoz.
8/10 anonim válasza:
nekem länyom van es ö is megräzkodik pisilesnel!
9/10 A kérdező kommentje:
fiu.de én szerintem azért nem lehet a pisi miatt mert ez éleg sok rázkódás.egymás után 5-6szor is mintha a hideg rázná ki.majd jövőhéten akkor elviszem a dokinénihez. köszönöm a válaszokat
2011. dec. 3. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!