Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adtok zoknit 2 eves gyereketek...

Adtok zoknit 2 eves gyereketekre ejszakara alvashoz? Allandoan kitakarozik es van hogy hideg a babia es felek hogy nehogy felfazzon.

Figyelt kérdés
De azt sem akarnam hogy erzekeny legyen,a hidegebb fokokra,mert ejszaka nem kapcsoljuk be a futest es azert huvos van.
2010. okt. 7. 09:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nálunk is lemegy éjjel a hőmérséklet még fűtési időszakban is 18-19 fokra, mert aludni így a legjobb, melegben egyikünk se tud aludni.. A lányomnak még így is melege szokott lenni, ő is kitakarózik. Viszont zoknit nem adok rá, mert azt is leszedte, amikor megpróbáltam... Pici kora óta így alszik (amíg kisebb volt body+ pamut rugi, most: pamut pizsama), még soha nem volt beteg.. 25 hónapos.
2010. okt. 7. 09:53
 2/11 anonim ***** válasza:
Nálunk is lehül éjjel a lakás és állandóan kitakarózik a kisfiam ,de nem szoktam ráadni zoknit! Sőt déli alvásnál is leszoktam venni,hogy ne szorítsa a gumi. Szerintem kényelmesebb zokni nélkül aludni.
2010. okt. 7. 09:57
 3/11 anonim ***** válasza:
Zokni nélkül alszik takarója van. Februárba lesz 2 éves. Tavaly nyár óta mezítláb alszik. Igaz nálunk távhő van, így 25 fok van ilyenkor. Anyáéknál kertes ház van, de ők is befűtenek 25-re, az miatt, hogy nálunk annyi van. Sosem fázott meg.
2010. okt. 7. 10:00
 4/11 anonim ***** válasza:

Az én 2 és fél évesem plüss pizsamában és zokniban alszik éjjel, mert kitakarózik hamar.

Tavaly még hálózsákja volt, de az alá is adtam rá zoknit.

2010. okt. 7. 10:11
 5/11 anonim ***** válasza:

a nagy fiam takaró nélkül, zokni nélkül alszik és soha nem hideg sem a keze sem a lába- és alszik egész éjjel.

A kicsi is lerúgja magáról a takarót, és ő állandóan átmászott mellém és jéghideg volt a lába, most rá adok zoknit, azóta alszik egész éjjel.

2010. okt. 7. 10:19
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekünk is ugyanez a téma, de én adok rá hálózsákot. Pedig nekem fent van az emeletes ágyon ott még melegebb is van de sosincs leizzadbva. és abból indulok, ki hogy én is megfagynék takaró nélkül. Lehet most nem fázik meg de hosszú távon nem gondolnám hogy egészséges. Bár nappalra én sem takaromn be de akkor meg jól fel van öltöztetve.
2010. okt. 7. 10:30
 7/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kisfiam utálja a hálózsákot,így rövid ujjú bodyt és normál pizsamát kap zoknival éjszakára.

Már rendes nagy takaróval takarom be,mert az ablakot bukóra hagyom éjjel a gyerekszobába.

2010. okt. 7. 11:04
 8/11 anonim ***** válasza:

kap zoknit. ráadásul kér is. igaz 3 éves.

de nyáron is mikor egy badyban aludt akkor is kérte a zoknit.

2010. okt. 7. 12:35
 9/11 anonim ***** válasza:

hú az enyém hisztériás rohamot kap, ha éjjelre bármit a lábára akarok húzni. Se a talpas rugit,se a zoknit,se a hálózsákot nem tűri, tépi le magáról. Ez egyébként nagyon furi, mert nekem van egy ilyen fóbiám kicsi korom óta, hogy a lábfejemen éjjel nem lehet semmi, még takaró sem, mert úgy érzem megfulladok...:D

lehet, hogy örökölte??? :O

szóval takargatom őt....

2010. okt. 7. 14:26
 10/11 anonim ***** válasza:
az én lányom se viseli el a zoknit,és állandóan kitakarózik!nálunk nagyon hideg van!panelban lakunk és még nem fűtenek tehát valamit ki kellett hogy találjak!ő kezes-lábasban alszik és ráadok egy olyan hálózsákot ami már rövid lenne rá de kivágtam az alját és így ha fel kel éjjel tud benne menni.nekünk ez bevált!
2010. okt. 7. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!