Miért hideg 16hos lányom keze állandoan? Valami betegségre utal?
Figyelt kérdés
Ha alszik meleg,de napközben,játék közben jéghideg.2010. dec. 21. 20:12
1/5 anonim válasza:
szerintem fázik. Én ilyenkor adok rájuk egy mellényt és 5 perc múlva meleg a kezük.
2/5 anonim válasza:
Szerintem is fázik. Mi van a lábán? Vastagabb zokni vagy vastagabb naci, vagy egy + pulcsi.
14 hónapos lányom is néha napközben hideg a keze, én is ilyenkor jobban felöltöztetem, és már nem is hideg a keze.
Gondolom ha alszik be van takarva, azért meleg a keze.
Szép estét!
4/5 anonim válasza:
Általában fáznak olyankor a kicsik. De speciel az én kisfiamnak mindig hideg a keze. Rendesen fel van öltöztetve, mamusz is van rajta. Mégis. De, ha bármit is adok rá (akár a legvékonyabb holmit is), akkor meg megsül olyan melege van.
S teszem hozzá, nagyon aktív gyerek. 17 hós.
5/5 anonim válasza:
A hideg kéz vérkeringési zavarra utal, felnőtteknél. Szerintem is inkább az lehet, hogy fázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!