Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kiviszitek ilyen időben...

Kiviszitek ilyen időben sétálni a kicsit? (hideg, és szeles) Ha igen, mit adtok rá? 3-6hó. Persze nem reggel :-D

Figyelt kérdés
2011. okt. 10. 07:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Kiviszem, mert visszük a tesót oviba. Szerintem adok rá harisnyát, vékony gatyóval, hosszúujjú body, vékony pulcsi, kiskabát, meg valószínű a pufimellényét, és betakarom. Ja, és a kiskesztyűjét, bár arra kíváncsi leszek, hogy fogja elviselni :)

7 hónapos amúgy és kb fél óra múlva indulunk :)

2011. okt. 10. 07:37
 2/5 nittababy ***** válasza:
nekem van egy ilyen kantáros overálos nadrágom és ahoz egy kabát azt szoktam ráadni!!
2011. okt. 10. 07:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én kislányom nagyon fázós 2hónapos,de muszáj kimennünk a batyi miatt.Van rajta olyankor:harisnya,nadrág,hosszú body,pulcsi,sapka overál,vékony pléd+a babakocsi lábzsák.37.hétre született a doki szerint azért fázós ennyire,bennt a 24 fokba is kel rá a vastag pléd,mert különben keservesen sír.
2011. okt. 10. 07:52
 4/5 anonim ***** válasza:
ja é smi reggel megyünk ki mert már hazaértünk az ovis körútból kb 30perc az út.
2011. okt. 10. 07:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekünk is muszáj menni, mert a tesót vinni kell oviba.

Ma reggel így öltöztettem fel a kiscsajt: hosszú ujjú body, plüss melegítő nadrág és pulcsi, zokni, kötött kiscipő, őszi overál, sapka. Betakartam egy közepesen meleg pléddel is. Végig aludta az utat és hazaérve kint hagytam a teraszon. Kb 1,5 órát volt kint, és nem volt sem hideg, sem meleg amikor levetkőztettem.

2011. okt. 10. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!