Ez most hiszti? 6 és fél hónapos babám nem marad meg sehol, csak a kezemben. Olyan szinten behisztizik, hogy képes akár 1,5 órán keresztül is sírni ha leteszem (tegnap addig hagytam) de mindig Ő győz!
Ti hogy kezelitek ezt a dolgot? Mit mondanak az okos könyvek, hogy kellene ezt kezelni?
Segítsetek!!!! Tegnap már úgy kiakadtam, hogy vettem 1 doboz cigit, hogy lenyugtassam magamat, pedig másfél éve nem volt cigi a számban.:(
szia!
Cumi, be a babakocsiba és ringatni. Előbb -utóbb beválik. Másfél órát ne hagyd sírni, ezt könyvek nélkül is tanácsolom )
Szia!
Mintha magamat olvasnám, csak nekem annyi különbséggel, hogy hónapok óta tart ez az állapot, és hónapok óta cigizem is:(. Szerintem meg is találod a kérdésemet, ma írtam ki újból: Fél éves múlt a lányom, és a helyzet nem változott semmit....
Mi 6 hónaposak múltunk,és nálunk 3 napja ugyanez a szitu.
Tegnap este már én is majdnem rágyújtottam,mondtam is a páromnak,csak az a szerencse,hogy egyedül vagyok vele,és nem tudok kimenni,mert akkor úgy sír,hogy nem vesz levegőt.
Tegnap olyan ideg voltam,hogy.....
Ti mit csináltok ilyenkor,hogy lenyugtassátok magatok?
köszi a tippeket!
Utolsó: nálunk is 3 napja van ez.... de érdekes...
én rágyújtottam ma....:SSS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!