Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak ha fáradt...

Mit csináljak ha fáradt vagyok, nyűgös, mindenért sírni tudnék és még a fejem is fáj, a gyerkőc meg tiszta hiszti és rajtam csüng folyamatosan?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy ki tudnék szaladni a világból... :((
2011. jan. 27. 10:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem tudsz valakinek szolni, hogy egy kicsit menjen le hozzad segiteni? Anyukad, ferjed, baratno, szomszed?
2011. jan. 27. 10:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Amikor elalszik a babád, azonnal feküdj le mellé, és aludj vele együtt egy jót!! Utána egy séta, vagy/és egy capuccino.. és meglátod, mindjárt jobb lesz.
2011. jan. 27. 10:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Tudom, nem vigasztal, de kezed foghatnék veled. Ugyanezt érzem. A "nagy" fiam lassan 3 éves a kicsi 3 hetes. Kész vagyok én is, ja és hullafáradt. Neked milyen idős a babád?
2011. jan. 27. 10:53
 4/9 A kérdező kommentje:

Az én kicsim 19 hónapos. Egyetlen gyermekem, de felér 6 másikkal.

Sajnos 1 percig sincs el egyedül, pedig próbálkozom rászoktatni és mivel még beszélni sem tud, így állandóan nyüszög, meg visítozik és nagyon imádom, de néha már teljesen kivagyok tőle.

Aludni napközben kb. 1 órát szokott, ami arra elég, hogy ebédet csináljak, v. valami házimunkát végezzek. Hajnalba kel és rögtön pörög. Nem is tudom hogy van ennyi energiája.

Azt érzem, hogy annyira szükségem lenne egy kis egyedüllétre...

2011. jan. 27. 11:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki érzett már így, akinek kicsije, picije van/volt. Én úgy vettem észre, hogy a gyerek akkor nehezen kezelhető főleg, ha én nem vagyok kiegyensúlyozott. Márpedig elég nehéz mindig annak lenni. Ilyenkor magamban kellett rendet tenni, a saját fejemben. Egy nagy levegő, kicsit lenyugodni. Ezt elég nehéz volt megtanulni egy olyan embernek, aki eddig minden érzelmét kimutatta. Mert kimutathatta....
2011. jan. 27. 12:41
 6/9 anonim ***** válasza:

Épp én is így vagyok. Az egyik enni nem akar, a másik aludni nem akar én meg már tiszta idegbeteg vagyok.

A nagyfiam pont ilyen volt, mint amilyennek a tied leírod. Most már lassan 3 éves és kb fél éve már szépen elvan, eljátszik egyedül is. Csak enni nem akar:(

Neked meg kitartás! Ha tudtok, menjetek egy nagyot sétálni, ha meg apa hazajön, szabadságold magad egy órára és csinálj valamit, amit szeretsz!

2011. jan. 27. 12:42
 7/9 anonim ***** válasza:

Ugye milyen kegyetlen és igazságtalan az élet? :)

Amíg dolgoztam, simán elmehettem betegszabira és aludhattam egész nap, max. az orvoshoz kellett lekecmeregnem, most meg 4 év kihagyás után másodszor lettem beteg 1 hónapon belül és még egy teát sem főzött nekem senki és dokihoz sem tudok menni, mert oda nem vihetem el a kicsimet :(

3 hete folyamatosan köhögök, egyszerűen nem tudom eléggé kialudni magam és még a kisebbik fiam is lebetegedett és egész nap rajtam lógna :(

Olyan jó lenne egy kis pihi és feltöltődés :)

2011. jan. 27. 12:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Mintha az enyémről írtál volna, még a koruk is megegyezik.Fiú? Az én rosszcsontom az.
2011. jan. 27. 13:06
 9/9 A kérdező kommentje:

Igen, fiúcska a drágám :)

Egy kis ördögfiúcska :D

Most már kicsit jobban vagyok. Ma legalább megette a főztömet. Ez is sokat dob a hangulatomon :)

2011. jan. 27. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!