Ti mennyit költötök a babaruhákra havonta?
Segítek, hogy tudj mégtöbbet költeni, hadd örüljön apuka :) Cukik persze de tudod hol adnék én 10 ezret egy rugira amit tökhamar kinő :)
Mi a 156ezer?
Úgy figyelsz a minőségre, hogy netről vásárolsz? Ez aranyos. :D Én úgy figyelek a minőségre, hogy a kezembe veszem, amellett hogy megnézem a címkét az összetételről.
Tudod a minél drágább, annál jobb elv, nagyon nem működik.
Kérdésre válaszolva, igen, rengeteg, és totál felesleges. A ti pénzetek, azt csináltok vele amit akartok. :)
Mondjuk a férjed is elég ostoba, hogy nem tűnik fel neki ez a felesleges pénzszórás.
Minőség :) Az összes cuccot kínai, india csórók varrják a gyerekedre :) Gondolj bele amikor a koszos kis kezek megfogják az anyagot amibe majd a gyereked öltözteted... (csak viccelek nyugi).
Én most vettem a gyerekemnek biopamut bodykat meg nadrágot a hm-ben, 2t fizet 3at vihet akció keretében és teljesen megvagyok velük elégedve, annyira jó az anyaguk.
De nem írígykedem,ha megteheted akkor miértne költenél ennyit :) Lehet ha ennyi pénzem lenne akkor én is vennék ilyen drága ruhákat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!