Mennyit költötök összesen a babára? Mi menyibe kerül?
1 hónapban:
Pelenka 4800ft, popsitörlő 2csomag (összesen 400ft Pennys).
Ruha szerencsére nem kell, kapunk használtan.
Fürdető és krém gyógyszertári, ennek nem emlékszem az árára.
Már kevesebb a tejem, így esténként adok Sinlacot, 1,5 doboz 1 hónapra (2000ft összesen).
Hamarosan hozzátáplálok, akkor kicsit megugrik az összeg, na meg majd ha elkezd járni a cipők ára lesz húzós.
4-es vagyok
Mielőtt megkérdezitek miért csak ennyit költök.
A Pennys popsitörlőt mindig leakciózzák 200ft-ra, nekünk az bevált, pelenkát meg mindig kuponnal, akcióban veszek legtöbbször DM saját márkásat, de pont ma pl. Liberot vettem kuponnal+ 15%végösszegű kedvezménnyel, így megéri.
Az elején még Pampers Premium Care-t használtunk, ezt is kuponnal vettem, de most, hogy már 3-as méret kell, nem éri meg és mivel szerencsére nincs baj a bőrével, megteszi a DM-es is.
nekünk csak a tápszerre kell költeni, ami olyan 10e ft havonta ,de lassan ez is kifut, mert váltunk másikra, amit hoznak csak, "úgy" ;) egyébként egészségkártyáról vásároljuk, így nem vesszük észre, mint kiadást.
pelust mosom, popsitörlő havi 1 csomag megy el, mert abból is a moshatót választottuk, csak a kakihoz használom az eldobósat.
ruhákat kapjuk.
mi is tízezer alatt költünk a babára
főleg pelus és törlőkendő kell
amúgy azt eszi amit mi, ruhákat is unokatesóktól kapunk
nem érzem úgy hogy elhanyagolnám és mindene meg van :)
jaaa még a játékot elfejetettem
valahogy mindig annyi lom (mármint gyerekjáték) kerül a lakásba rokonoktól innen-onnan hogy nem győzöm pakolászni így játékot sem igazán vettem még neki
talán egy gumikacsát amit annyira szeretett volna
másfél éves babám van
egyébként a védőnő szerint másfél éves koráig fölösleges bármiféle játékot venni neki mert annyi izgalom és számára érdekes tárgy van a lakásba hogy fölösleges bármit is vásárolni
Bocsi hogy nem a kérdésre vàlaszolok. Még terhes vagyok!
Milyen az a mosható popsitörlő??? Nedves mosható pelus??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!