Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit költötök összesen a...

Mennyit költötök összesen a babára? Mi menyibe kerül?

Figyelt kérdés
2013. máj. 29. 23:41
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
*mennyibe
2013. máj. 29. 23:44
 2/25 anonim ***** válasza:
37%
Összesen terhesgondozás,szülés,szoba,felszerelesek,1.5 millió körül saccoltuk.....:/
2013. máj. 29. 23:45
 3/25 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy én kérdetem rosszul! Igaziból a havi kiadásokra gondolok, ha már meg van a baba!
2013. máj. 29. 23:46
 4/25 anonim ***** válasza:
82%

1 hónapban:

Pelenka 4800ft, popsitörlő 2csomag (összesen 400ft Pennys).

Ruha szerencsére nem kell, kapunk használtan.

Fürdető és krém gyógyszertári, ennek nem emlékszem az árára.

Már kevesebb a tejem, így esténként adok Sinlacot, 1,5 doboz 1 hónapra (2000ft összesen).

Hamarosan hozzátáplálok, akkor kicsit megugrik az összeg, na meg majd ha elkezd járni a cipők ára lesz húzós.

2013. máj. 29. 23:49
 5/25 anonim ***** válasza:
25%
Olyan havi 50ezer az első évben utána több. Pelus, játékok, etetés, ruhákt.
2013. máj. 29. 23:51
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

4-es vagyok

Mielőtt megkérdezitek miért csak ennyit költök.

A Pennys popsitörlőt mindig leakciózzák 200ft-ra, nekünk az bevált, pelenkát meg mindig kuponnal, akcióban veszek legtöbbször DM saját márkásat, de pont ma pl. Liberot vettem kuponnal+ 15%végösszegű kedvezménnyel, így megéri.

Az elején még Pampers Premium Care-t használtunk, ezt is kuponnal vettem, de most, hogy már 3-as méret kell, nem éri meg és mivel szerencsére nincs baj a bőrével, megteszi a DM-es is.

2013. máj. 29. 23:52
 7/25 anonim ***** válasza:
40%

nekünk csak a tápszerre kell költeni, ami olyan 10e ft havonta ,de lassan ez is kifut, mert váltunk másikra, amit hoznak csak, "úgy" ;) egyébként egészségkártyáról vásároljuk, így nem vesszük észre, mint kiadást.

pelust mosom, popsitörlő havi 1 csomag megy el, mert abból is a moshatót választottuk, csak a kakihoz használom az eldobósat.

ruhákat kapjuk.

2013. máj. 30. 05:25
 8/25 anonim ***** válasza:

mi is tízezer alatt költünk a babára

főleg pelus és törlőkendő kell

amúgy azt eszi amit mi, ruhákat is unokatesóktól kapunk

nem érzem úgy hogy elhanyagolnám és mindene meg van :)

2013. máj. 30. 05:28
 9/25 anonim ***** válasza:

jaaa még a játékot elfejetettem

valahogy mindig annyi lom (mármint gyerekjáték) kerül a lakásba rokonoktól innen-onnan hogy nem győzöm pakolászni így játékot sem igazán vettem még neki

talán egy gumikacsát amit annyira szeretett volna

másfél éves babám van

egyébként a védőnő szerint másfél éves koráig fölösleges bármiféle játékot venni neki mert annyi izgalom és számára érdekes tárgy van a lakásba hogy fölösleges bármit is vásárolni

2013. máj. 30. 05:32
 10/25 anonim ***** válasza:

Bocsi hogy nem a kérdésre vàlaszolok. Még terhes vagyok!

Milyen az a mosható popsitörlő??? Nedves mosható pelus??

2013. máj. 30. 06:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!