Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit költötök összesen a...

Mennyit költötök összesen a babára? Mi menyibe kerül?

Figyelt kérdés
2013. máj. 29. 23:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

A családi pótlékból ki lehet hozni.

5000ft olcsó pelenka, 500ft peny popsitörlő

Popsikrém, fürdető gyógyszertári, de 2 hónapra is elég, 250ft

6000 ft ha szoptatod!

Ha tápszeres, akkor az még + 6000

A családi pótlékból kijön a gyerek havi kiadása!

Az meg megint más, hogy ki mit vesz meg a gyereknek! Új cipőt 10.000-ért, vagy újat 2500-ért, vagy kapnak használtan rokonoktól...

Drága 10.000 játékok, vagy csak 500-1500 Ft-os játék

25.000 havonta teljesen reális, akkor mindene megvan, s nem a legolcsóbb.

2013. máj. 30. 07:26
 12/25 anonim ***** válasza:
egy darab anyag (nálunk Polár),amihez keverek napraforgó olajból, hydrofilből és vízből egy löttyöt, ráöntöm, megszívja magát és használat után kimosom. ennyi.
2013. máj. 30. 09:02
 13/25 anonim ***** válasza:

Rosmannos pelus 2 cs 3600+ Aldis pelus 2400 ft, 2 cs popsitörlő ( kb 6-800 ft) neogranormon, lidlis,pampers ( mikor melyik helyen járok és mi van akcióban ) popsikrém: neogranormon tégelyes 1000 ft de ez elég 2 hónapig,így csak 500 ft mert csak kaki után kenem a popsiját, fürdető tesco-s pumpás akcióban 450 ft, hintőpor 250 ft, ruhák: sokat kapunk nagyszülőktől ha én veszek, akkor teszveszen-vaternán, legyen havonta mondjuk 1500 ft. Játék: kaptunk.

Kb 10.000 ft egy hónapban, de ha ezen is sporolni akarnék akkor gyógyszertári popsikrém 300 ft körül, plusz gyógyszertári fürdető 130 ft/tubus.

Anyatejes baba.

2013. máj. 30. 09:25
 14/25 anonim ***** válasza:

Huh! Nem szoktam számolni! Egy hónapra:

- pelenka 5000Ft

- popsitörlő 3 cs 1500Ft

- fürdető 2 doboz 1500Ft

- popsikrém 2db 200Ft

- bébiétel ( már nem nagyon eszi) 5000Ft

- Activia,Danone joghurtok ( persze a legdrágább izlik neki:)) 4 pohár megy el minden nap

- havonta kb. 10.000Ft a ruha

- ha apucival megy boltba,akkor persze nyalánkságokat vetet,meg mindig kiharcol magának vagy egy babát,vagy egy tizedik labdát is!! :)

- és persze,ha beteg lesz a gyógyszer költségei!!

Kicsit sok minden!! Nem is merem megszámolni,biztos egy pár dolog még le is maradt a listáról!!!:)

2013. máj. 30. 13:35
 15/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Arra kíváncsi lennék, hogy valakinek hogy jön ki a havi 5000 forint pelusra. Pedig én is próbálok spórolni, de így is 7000 körül van havonta a pelenka, DM-t használunk, 30 db 1200. Van ennél olcsóbb? Kuponnal mennyi egy pelenka?

Nekünk a havi kiadás kb:

pelenka: 7000-

tápszer: 2000-

főzés+bébiétel: kb. 8000-

gyümölcs: kb. 4000-

joghurt: azt nem számolom, kb. heti 2-szer eszik

puding: 800-

tejpép: 5000-

popsitörlő: 1500-

babavíz: 1000-

babatea: 600-

popsikrém nekünk 2 hónapig is elég, most sudocremet használunk.

Ruha: nincs konkrét ár, nagyon változó, attól függ épp mire van szükség

játéka nagyon sok van

9,5 hónapos kislány anyukája

2013. máj. 30. 14:36
 16/25 anonim ***** válasza:

A kiadásaid nézve, több dolgon is lehetne spórolni.

Pl. ott a felesleges babavíz. Ez csak reklámfogás, tökéletes a forralt víz is.

Popsitörlő havi 1500ft??? Hány csomag fogy havonta??? 2 bőven elég kellene, hogy legyen.

DM-es pelenka kuponnal kb. 34ft/db 3-as méretből. Mindig a nagyobb (talán giga pack a neve) csomaggal érdemes venni, a 3-asban 100db van, a nagyobb kiszerelés mindig olcsóbb, mint a kevesebb.

Én külön babateára sem költenék, vannak olcsóbb, gyereknek is adható fajták is, de te tudod.

Gyümölcs 4000Ft?

Ezt sem értem, hiszen gondolom nem kizárólag gyümölcsön él, hisz ott a tápszer (+egyéb felesleges vackok, mint a puding).

Mi minden nap eszünk gyümölcsöt, mégsem költök 3-unkra se 4ezret rá.

Vagy csak biogyümölcsöt veszel?

Szóval sokkal kevesebből is ki lehet hozni egy hónapban, ettől a gyerek semmiben nem szenved hiányt.

2013. máj. 30. 15:46
 17/25 anonim ***** válasza:
igaza van az utolsónak, bár a babavízzel némelyekben vitatkoznék. nekünk pl. nincs vezetékes vizünk saját kutunk van, így nekünk muszáj a babavíz (bár itt meg kell jegyeznem, h. mégsem a boltit vesszük, hanem bevizsgált artézi kútból hozzuk). viszont ha nem ez a helyzet áll fent nálatok is, akkor valóban pénzkidobás.
2013. máj. 30. 17:08
 18/25 kíváncsicska ***** válasza:

Dm-ben ha vásárolsz és van törzsvásárlói kártyád akkor regizz be a bababónusz programba.Akkor fél évente küldenek kuponfüzeteket.Minden vásárláskor használd a kártyád 300Ft után jár 1 pont.50 pont után ki tudsz váltani egy 50 pontos kuponfüzetet aminek az elején van egy ún.joker kupon, amit a legdrágább termékre használhatsz fel.egy alkalommal több is felhasználható persze attól függ a pontjaid engedik-e. Ha ezt a pelusra használod az alap árából -25%.De ha van még 150 pontod akkor egy másik kuponfüzetet is ki tudsz váltani amiben 15% kedvezmény van a vásárlás végösszegéből.Tehát ha veszel egy pelust így néz ki a az összeg.Pl.: pampers pelus (5500Ft-25%)-15%.Na ennél olcsóbban sehol nem veszel pelust.

popsitörlőt a rossmannban vettem neogranormonn (akciós volt 299Ft,és most is akciós azt hiszem).Ezt nem veszek minden hónapban,általában feltankolok belőle 10-12 db-ot az jó ideig elég.

A tejpép a Müllerben van a legjobb áron (akármennyire is dm párti vagyok,kuponokkal sem tudom olyan olcsón megvásárolni), babavíz tényleg felesleges.

Én ennyit konkrétan tudnék spórolni a helyedben,úgy hogy sem a gyümölcs, sem semmit nem veszek ki a vásárlásodból.

Ja még a dm-es vásárláshoz annyit, hogy ha nincs elég pontod a kuponokat használd.És minden hónap elején a fb-on van kinyomtatható végösszeg kuponjuk.

2013. máj. 30. 17:24
 19/25 A kérdező kommentje:
A babavíz az nem drága, Szentkirályit szoktam venni, ami egy üveggel 100 forint. Gyümölcs úgy jön ki 4000-re, hogy nem mindig csak általam összeturmixoltat kap, hanem üvegeset is, mert azt sokkal jobban szereti. Az almát, amit anno én reszeltem le neki, nagyon nem ette, nem tetszett neki, üvegesben megeszi. De próbálok valahogy spórolni, mert így tényleg drága. Popsitörlőt kicsit elírtam, mert utána számoltam és nincs 1500 forint. Max 1200. Pedig nem a legdrágábbat veszem meg, mert szerencsére mindegyiket bírja a popsija. Van, hogy 3-al is elmegy egy hónapban, mert kakiláskor vagy 3-4 törlő is elmegy.
2013. máj. 30. 23:11
 20/25 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak köszönöm! Lehet, hogy buta kérdés, de honnan tudom meg, ha összejött az 50 pont? Mert már egy ideje benne vagyunk a bababónusz csomagban?
2013. máj. 30. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!