Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most már nekem is lelkiismeret...

Most már nekem is lelkiismeretfurdalásom van! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A babám (9 hónapos) hónapok óta nyugtalanul alszik, nagyon sokszor ébred éjszakánként, ezért úgy gondoltam kipróbáljuk a Viburcol kúpot. Sokszor olvastam, hogy nagyon sokan próbálták, és használják is akinek bevált, vagy más homeós termékeket. Viszont a probléma az, hogy a férjem kiakadt, hogy én gyógyszerezni akarom a gyereket, és ő nem híve az ilyen "lenyugtató" szereknek. Hiába magyaráztam neki, hogy ez nem minősül gyógyszernek, nem okoz hozzászokást, stb-stb.....szóval nem örül a dolognak. Ma este adtam a babánknak egy kúpot, de bánt, amit a párom mondott, lehet, hogy igaza van? Teljesen elbizonytalanodtam, és most már picit nekem is lettek fenntartásaim a kúppal kapcsolatban. Ti mit tennétek?
2010. márc. 29. 22:19
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de akkor ezért vagy ilyen könnyen!!!! Ha tudnád az, hogy például milyen látni a gyerekedet minden áldott este órákon keresztül torka szakadtából sírni, mert úgy fáj a hasa, majd bele gebed, te meg nem tudsz segíteni rajta, max. vele sírsz, akkor értenéd hogy mi itt miről beszélünk! Ha a homeopátiás görcsoldó segít, akkor azt ad neki az ember, ha meg orvos által felírt akkor azt, a lényeg hogy könnyebbüljön meg szegény gyerek. Ugyanez a fogfájásnál is!

Így könnyű, fogalmad sincs milyen éjszakázni, hónapokon keresztül óránként felkelni a gyerekedhez mert nem tud aludni a fájdalomtól! És attól válnék jó anyává ha hagynám sírni és kínlódni!?? Érdekes gondolkodás ne is haragudj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010. márc. 30. 22:00
 42/45 anonim ***** válasza:
82%
Na igen, ha ez így van, ahogy írod, akkor inkább ne is szólaltál volna meg! Mit szólsz bele olyanba, amiről lövésed sincs??? (B)
2010. márc. 31. 07:21
 43/45 anonim ***** válasza:
100%
21.34-es-nek, akkor hogy van merszed kiosztani másokat mikor fogalmad sincs róla, hogy miről beszélsz és neked soha nem kellett hasonlókon végigmenni??? Már ne is haragudj, de még soha egy hsz sem bosszantott fel ennyire, mint most ez a tiéd!!! persze hogy nem kellett soha fájdalomcsillapítót adnod, ha egyszer nem volt fájdalma a gyerekednek! Ahogy előttem is írták, fogalmad sincs róla milyen iszonyat nehéz egy hasfájós, fogfájós állandóan sírós gyerekkel!! Milyen az amikor 8 hónapja nem aludtad ki magad, amikor hónapok telnek úgy, hogy a gyereked ha ébren van, akkor annak 90%ában sír, és te már mindent megpróbáltál, de semmi sem használ! És mielőtt azt hinnéd, te vagy a csúcsszuper itt mindenki között, ez nem a te érdemed! Csak baromi nagy mázlid van, hogy egy ilyen nyugodt babád kaptál a sorstól, de mielőtt lelkiismeretfurdalást ébresztett másokban a rosszindulatú válaszaiddal, gondolkodj el rajta, hogy nem minden baba olyan,mint a tiéd!!
2010. márc. 31. 10:21
 44/45 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a bíztató válaszaitokat!

Aki pedig úgy szól hozzá egy témához, hogy fogalma sincs róla, az oszthatná inkább más témában az észt. Akinek minta-gyereke van, sosem sír és sosem fájt még semmije, az könnyen beszél, hogy Ő nem adna semmit a babájának. Persze, hogy nem , ha egyszer nincs is szükség rá! Egyébként meg a hasfájós babáknak adható gyógyszerek, amik tényleg gyógyszerek, miért elfogadottabbak, mint a homeos szerek? Ha AZ adható, ez miért nem?

2010. márc. 31. 11:46
 45/45 A kérdező kommentje:
Mindegy, felesleges tovább boncolgatni a témát, és vitatkozni. Eldöntöttem, hogy ha pár napig használjuk azzal ártani nem ártok, és lehet, hogy megoldja a problémánkat. Ennyit megér. Köszönöm mindenkinek!
2010. márc. 31. 11:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!