Szerintetek gáz? Rossz anya vagyok ezért? Olyan lelkiismeretfurdalásom van!
A történet a következő. A lányomat 3 hónapos korában magunk közé kellett venni mert csak úgy volt hajlandó alduni. Sokáig csak úgy ha hozzámtapadt, vagy fogtam.
De most már 10 hónapos és azt figyeltem meg, hogy nem fér el tőlünk. L alakban alszik és legalább egy méger széles hely kell neki. Sokszor azért kelt fel északa, mert nem tudott megfordulni tölünk. És akkor találtam ki, hogy rakjuk le mellém a földre. (kiságy szintén kicsi lett volna, mert ott se tudna forogni) Leraktunk hapi-tapi szönyeget, arra plédet, és arra ment két babamatrac igy 120 széles a fekhelye, majd megint pléd és lepedő. Igy tuti nem fázik, nem hideg neki alulról. (2. emeleten lakunk) És azóta átalussza az északát. 5 kor kel enni és alszik tovább féle 8-ig. De azóta már a férjem is mondogatta, hogy hiányzik neki, meg hogy megfog fázni. Rokon is mondta már, hogy a földre számüztem a gyereket?? De azóta ő is alszik meg én is! Nem kell figyelnem északa, hogy nehogy ráfeküdjek. Szerintetek?
Mekkora kiságyatok van? mert a miénk 70x150 -es és abban simán tud forogni a most 18 hós kisfiam.
Ha nem fázik meg aludhat a földön is, de nem hiszem hogy a babamatrac amin alszik a földön ugye az nagyobb lenne mint egy kiságyba való matrac!
Megfázni nem fog, ha ez mind alatta van. De köztetek neki sem kényelmes és nektek sem.
szerintem nem gáz, ha mindenki jól alszik így :)
de én a habtapit kivenném alóla, mióta felröppent a hír, hogy mérgező anyag van benne :(
nem gáz, de szerintem kiságyban is meg tudna fordulni. nekem 2 éves 4 hónapos a kislányom és a rendes kiságyban alszik, és össze-vissza forog. 90 cm magas.
már csak azért mondom, mert előbb-utőbb azért ágyba kellene szoktatni:)
kiságyba már nem szoktatom be, akkor inkább majd leesésgátló gyerekágyba. de még hagyok neki időt hátha kinővi ezt az alvást.
Az a baj, hogy a családban van más gyerekek is aki ilyen iszonyatosan alszik. Velük alduni nem nagyon lehet-lehetett. Ők is dogáblják magukat bejárják az ágyat, időnként még fejjel lefelé is keverednek. Na, nekik nem elég a 90 széles ágy. Kénytelenek voltak venni kinyitható ágyat nekik. Remélem, kinővi a lányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!