Most vagyok terhes a második gyerkőcömmel és egyszerűen nincs türelmem a kisfiamhoz (19 hós). Sokszor már lelkiismeretfurdalásom van hogy ilyen ideges vagyok vele. MagneB6-ot szedek. Mit tegyek?
Talán túl korai volt a második baba,ha az elsőhöz sincs türelmed!(nem bántásként írtam)
Probálj meg többet pihenni,hiszen a kisfiad nem tehet róla,hogy mégegy gyereket akartatok,ezért tőle nem szabad elvenni a szép gyerekkort!
az én kislányom 2 éves múlt, iszonyú dackorszak. de van hozzá türelmem, mert ha most nincs, mi lesz később? majd ha megszületik a picike, akkor is kell hogy legyen türelem a féltékenykedésre , arra, hogy a 2 gyerek nagyobb megterhelés mint egy...(nekem a kislányom se egy eygszerű eset). szóval nem tudom, muszáj, hogy legyen türelmünk. nem tudom, honnan van nekem, mert segítségem semmi, a férjem is egy tahó már elnézést, mégis van.
11 hetes km
Én megértelek én is így voltam. Ezt csak azt tudja aki benne van. igen, persze mi akartuk a kistesót, mert úgy gondoltuk, hogy az idő telik, egyikünk se lesz fiatalabb, akkor minek menjek vissza dolgozni max 1 évre, a "nagyot" meg beadni bölcsibe/oviba. Nem volt még két éves a "nagy"fiam, amikor terhes lettem a kicsivel. Hát igen, pihenni nem lehetett sokat, pedig az első 3 hónapban állva is eltudtam volna aludni.
Hát könnyebb nem lesz, nem akarlak elkeseríteni. Most 3 hetes a kicsi, sokat éjszakázok, a nagy ilyenkor mélyen alszik, mikor meg én tudnék aludni a nagy kel föl, és ő is igényli az együttlétet.
5. válaszoló vagyok!
nagyon gonoszak vagytok, szégyelljétek magatokat! Miért kell bántani azt aki jó szóért, tanácsért, vigasztalásért jött ide, nem azért, hogy belerúgjatok! Én elkezdtem szedni a Flavin Kudzu termékét, ezt lehet terhesen is, szoptatás alatt is javítja kedélyállapotot. Ha van valaki ismerősöd aki foglalkozik ezzel rá tudsz kérdezni. A hormonok tényleg megbolondítják az embert, erről nem mi tehetünk!
Fel a fejjel és minden jót!
utolsó vagyok! Bocsi a link lemaradt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!